Susan Törnqvist

Vad ska jag göra?!

Nu har Matheo redan hunnit bli 4 veckor. Alltså stoppa tiden lite skulle jag önska. Han är fortfarande en riktig mini plutt. Mindre än tjejerna när dom föddes liksom. Om tiden går i slowmotion som gravid så går den i raketfart med nyfödd.

Allt går i övrigt väldigt bra, man börjar få in mer och mer rutin på hur man ska göra för att få flyt & rutiner.

Däremot har M ett närhets behov som ingen av tjejerna haft. Han är liksom som mest nöjd när han får vara i famnen, bilbarnstolen fungerar med bra eller vagnen för det mesta. Men hemma däremot då är det svårare. Sover han gott i famnen & man lägger ner honom tar det 5 min innan är missnöjd. Då är det svårt att få något gjort alls. Likadant på natten.

Vad gör man?! Har ni tips som fungerat för er?! Alla tips & trix mottages gärna!♥️ Speciellt gärna tips för natten. Hur gör man då?!

Fick lite frågor om vår fina mosekorg & lakanen så jag har länkat till dom båda här. Så fina verkligen!

Dom magiska sängkläderna kommer från Jollyroom från märket Garbo & Friends. Så otroligt mjuka & fina! Ett så otroligt bra köp🙌🏼 Finns HÄR!


Även denna ur mysiga mosekorg från Petite Cherie kommer från Jollyroom. En perfekt och mysig plats för lillebror att sova i här nere. Både mysig, fin & en härlig inredningsdetalj. Håller ni inte med?! Ni hittar en HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Franzenresidence

    Han är så liten och alldeles perfekt! Här i Usa där båda våra pojkar är födda, lindar dom dom små. Kanske kan va för sent nu?! Men testa, våra pojkar älskade det och kommer ihåg att jag även lindade in överkroppen vid blöjbyte i början, då dom inte gillade att va ’va fria’ med armarna. Dom har ju varit så vana att ligga trångt och gossigt i magen. Kan va värt att testa iaf. Du använder en sån där större tunn filt, googla vet ja exakt hur man lindar. Hoppas det funkar! För visst är det mysigt att va nära, men inte hela tiden 😉 Kram Cissi