Susan Törnqvist

Vikten av egentid

Ja kanske då inte bara egentid när man får vara själv en stud utan man och barn som då inte innefattar att man på riktigt låser in sig på toaletten.. haha Hands up ni som gjort som mig, gömt er på toa typ 15 min när partnern kommit hem bara för att få lite egentid. Haha

Men också vikten av att få lite egentid med sina barn var och en. Utan övriga syskon inblandade. Vi är som sagt nu uppe i stugan för några dagars skidåkning med barnen och våra vänner. Ur mysigt. Men av alla 4 kids är det bara Thyra som verkligen åker skidor, Thelma ska få testa idag efter att detta varit det ända hon tjatat om igår…

Återstår hur det går med hennes starka vilja. Haha… Men hoppas det går lika

Bra som för Thyra. Så kan vi alla tre åka ihop snart:)

Men det slutade iaf med att jag och Thyra har haft massor av egentid i backen igår och det var så härligt! Det kändes faktiskt så mysigt att får göra något vi båda älskar tillsammans bara vi två! Vi hade så roligt och att få kvalitetstid ensam med sina barn känns så viktigt speciellt nu när lillebror precis kommit och mycket av tiden annars går åt honom i början. Extra kul är det när det verkligen är roligt att åka ihop, Thyra som stått på skidor sen hon kunde gå i princip är verkligen så duktig nu. Swishar ner för samma backar jag åker med full kontroll. Jag som när jag valde den svåraste gruppen till skidskolan fick lite ångest kände direkt efter gårdagens skidåkning i alla långa, röda och branta backar att det där kommer hon inte ha några problem med alls!

Världens finaste & gulligaste stora syster är hon dessutom både till M & Thelmis! Så ansvarsfull och omhändertagande som alltid vill gör allt för sina små syskon. Åh min stora älskade tjej♥️

Det var så otroligt mysigt att få vara bara hon & jag några timmar precis som förr, innan hon fick syskon!

Håller ni inte med att det är både mysigt & viktigt med egentid ihop med sina barn?

Fick även en fråga hur det känns att åka skidor så kort efter förlossningen?

Jag ska erkänna att jag var lite orolig innan. Allt sitter ju inte riktigt där det ska och kroppen är ju inte lika stark men det går över förväntan måste erkännas. Känner mig så pass stark i kroppen att jag ändå utan problem kan åka med Thyra och själv med. Jag känner inte av foglossningarna som annars inte har släppt ännu men i backen går det jättebra vilket jag är så tacksam för!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.