Papperna är påskrivna – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Papperna är påskrivna

Hej från bebisbubblan och det hör med att hitta tillbaka till rutinerna. Från måndag så hoppas jag vi sakta kommer in i det här med föris, bebis, jobb och kvalitetstid med tjejerna. Samtidigt som jag ska försöka sluta ge mig själv dåligt samvete och försöka inse vad vi behöver för att få vardagspusslet att faktiskt gå ihop. Det är inte alltid så lätt som man kan tro eller säga. Ni kanske känner igen er?

Känsla, förnuft, verklighet, hjärta & hjärna kan liksom dra åt lite olika håll emellanåt.

Nu har vi i alla fall skrivit på pappret och signerat dom både jag och D. Nu ska dom bara skickas in men nu står det iaf svart på vitt att lillebror kommer få heta Matheo. Matheo Isodor Thell Törnqvist, åh nu hoppas jag inte vi eller jag ångrar mig. Haha Han blir väl säkert kallad Theo och då blir väl D extra glad för det har ju varit hans namn hela tiden:) haha…

Men jag tror det blir bra, eller?! Daniel blir knäpp på mig. Haha.. Men namn är sjukt svårt tycker jag. Att ge ett barn namn för resten av deras liv liksom.

Thyra, Thelma & Matheo… Våran lilla trio.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Åh ja, det där samvetet och kraven man har på sig själv. Jag har med tre barn. Led av dåligt samvete och känslan av att aldrig räcka till men barnen bedyrade att de aldrig kände sig åtsidosatta. Men när jag blev ensam med barnen varann vecka tog det dr samvetet fart igen.
  Vi gör så gott vi kan, vi föräldrar😊
  Att koma in i rutiner med nyfödd får ta sin tid men jag förstår precis känslan av det.
  Så fina namn era barn har. De klingar fint tillsammans. Vi hade alla barns namn klara innan (Celine, Savannah och Colin) men jag var så rädd att de skulle komma ut och bara inte höra ihop med namnet.
  Önskar dig och familjen en fin kväll.

Annons