Tabu känslor – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Tabu känslor

Tänk att du nu är 14 dagar min lilla prins. 14 dagar av ännu mer kärlek & lycka för dig & dina fina systrar!

Att få tillbaka livet, ja lite så känns det ju för mig efter en förlossning när jag äntligen kan äta, slippa illamåendet och kräkningar! Det är lite lyckorus över den känslan ska erkännas. Samtidigt så är man ju lite tröttare, även om M bara vaknar 1 gång per natt så är det ju helt plötsligt en sömn som inte längre blir sammanhängande som förut. Men det är ju så med bebisar och himla mysigt ändå, trotts lite mindre sömn.

Ni som följt mig länge vet ju att det tog nästan 2 veckor efter RUL innan jag avslöjade att det var en lillebror i magen. Av den anledning som jag berättade även då, jag behövde smälta det. Jag var så övertygad om en tredje tjej att det kändes helt omöjligt att få en lillebror (ja även om det är 50/50).

Jag visste att det skulle bli bra men att jag också var tvungen att få tillåta mig att känna så som jag gjorde just då.

Känslor som man liksom inte får lov att känna och känslor som man absolut inte får säga högt. För det är tabu. Jag valde ändå att dela dom med er för att vara öppen, ärlig och transparent & så många av er kände exakt samma sak. Och det är okej! Vi alla vet ju att det kommer bli så himla bra ändå.

Idag är jag helt överlycklig att det inte var en tredje tjej i magen utan att det var just Matheo. Det var inte meningen att det skulle vara någon annan & det känns så himla fint. Det var just han som skulle komma till vår familj och bli tjejernas lillebror.

Så ja jag tycker det är okej att känna dom där känslorna av chock i början och jag är glad att jag tillät mig smälta det i min takt. Jag är även glad att jag vågade säga dom högt då MEN gladast av allt är jag ändå över att jag idag kan säga att jag inte hade önskat att det skulle vara på något annat sätt.

Tacksamheten & lyckan över att vår familj skulle få lilla M jag det är obeskrivligt!

Det blev liksom så himla mycket bättre än jag kunnat tänka mig, lillebror!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Kände som dig, var övertygad om en tredje tjej och i ärlighetens namn önskade jag det också, det kändes liksom lite konstigt efter rum. Hade aldrig kunnat ana hur bra det blev, Nu förstår jag verkligen att kön spelar absolut ingen ingen roll, kärleken för sitt barn finner inga gränser:) Idag är det så självklart att det var just en lillebror som skulle komma:)

  2. Malin

    Hej! Jag är rätt ny läsare! Väntar själv tredje barnet (BF slutet på april). Har inte kollat kön. Men har hela graviditeten nästan ångrat det då jag är såååå rädd att få en pojke. Är rädd att jag kommer bli ledsen/besviken på förlossningen.. Har två tjejer sen innan! Så känns skönt att läsa detta att det kanske blir bra ändå, även om det blir en pojke! <3 Stort grattis till Matheo (himla fint namn!)

Annons