Push present – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Push present

Alla tjejer förtjänar väl ändå en riktigt fin push present efter 9 långa månaders graviditet? Håller ni inte med?!

Efter 270 långa dagar av konstant illamående och dagliga kräkningar så beslutade jag mig att faktiskt köpa en push present till mig själv. Ja från mig till mig! D är såklart med välkommen att överraska med en Push gift om han vill 😉 haha men just denna kommer faktiskt från mig och hur härligt är det inte att unna sig nått extra fint till sig själv efter en lång graviditet & förlossning?!

Dessa små godbitar till örhängen köpte jag på Chanel i Stockholm några veckor innan M föddes & jag öppnade dom först idag. Just bara för att det skulle vara min belöning till mig själv. Ett par klassiska men coola Chanel, som påminner om min Boy bag.

Ett par klassiker som kommer få hänga med år efter år och alltid påminna mig om dagen då min första son kom till världen.

Gillar ni tanken med en push pressent? Har ni fått något extra fint av er partner eller har ni köpt något själva? Jag har faktiskt fått något av D för varje barn, ett smycke för båda tjejerna. Återstår att se om han hittar på nått kul även denna gång. Jag tycker ändå symbolen med en push gift som en fin påminnelse om dom vackraste och mäktigaste dagarna i livet.

Dagen då man blev mamma, lika mäktigt och fantastiskt både första, andra och tredje gången! ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stylebylovesand

    Älskar tanken, jag fick en rolexklocka med diamanter för våra tre barn, och den är en riktig klassisk klocka som betyder så mycket för mig 🖤

Annons