Susan Törnqvist

Sunt förnuft – vad är det?!

Hej från den berömda bebisbubblan! När allt är lite som i en dimma. Hormoner all over, känslor och det där med att föda barn mitt i influensa toppar och dåligt väder.

Mysigt, känslosamt, himla stormade och väldigt underbart på en och samma gång! Kanske extra mycket med allt som händer samtidigt mellan begravningar, sjukdomar och allt annat just nu.

Då tycker jag det var extra härligt med ytlig materiell lycka. Som inte behöver vara så komplicerat. När bordet med 3,5 mån leveranstid som jag förväntade mig lagom till sommaren kommer mitt i detta.

Bordet som jag bevakat på auktion i flera år men som antigen kostat allt för mycket eller som jag missat slutbudgivningen på. Designklassikern som BB Italia äntligen släppt i nytillverkning.

Välkommen hem Alanda!

Det kommer från Nordiska Galleriet & finns HÄR.


Ja jag vet!! Jag saknar fullständigt ett sunt förnuft när det kommer till det praktiska och verkligheten med tre barn ibland!

Men det är helt enkelt bara jag, jag i det berömda nötskalet. Allt annat än realistisk ibland och med allt annat än ett sunt förnuft när det kommer till form före funktion och praktik.

Ibland blir bara drömmen och dom där klassikerna som kan leva genom generationer ett för stort måste för att låta bli. Det här bordet liksom mina CH24 stolar & mina älskade lampor kommer hänga med mig genom alla år. Säkert byta plats 100000 ggr men alltid ha en given plats i vår hem.

Barnen får helt enkelt bara flyta med in i sin mammas galna inrednings värld ibland🙌🏼

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.