Låt mig presentera… – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Låt mig presentera…

Namn då, ja hjälp ni vet ju hur vi velat och hållit på i denna namn djungel. Alltså 4,5 månaders kaos på namn fronten och vi trodde ju att vi hade ett… Att han skulle få heta Lias. För det var det enda namn både jag & D kunde tänka oss. Men så hamnade vi där på BB med tre dagar att spendera i väntan på lillebror och då kände varken jag eller D att vi ville ha en Lias. Det kändes verkligen inte rätt det kändes inte som oss. Så då började vi igen, varenda Barnmorska vi träffade under dessa 5 dagar har hjälp till, försökt ge oss massor av förslag. Det har liksom blivit vår grej. Haha… Föräldrarna med namn kaoset🙈

Men så satt vi där med varsin lista och gick igenom massa massa namn. Fastade båda två för samma och sen skrev även fina Tilda.B och gav oss samma förslag. Det kändes bra ganska direkt och efter att ha träffat lillebror och känt på det nu dom här 5 dagarna har vi nog bestämt oss…. inga papper påskrivna än så tid för ändring finns ju alltid.. haha…

Låt mig presentera:

Matheo Isodor Thell Törnqvist

även kallad lillebror eller bebis om ni frågar Thelmis.

Hans andra namn då? Ja ni vet ju att älskade farfar (Daniels farfar) gick bort samma dag som lillebror föddes. Så för att hedra honom så fick lillebror två namn från farfars sida. Både Isodor & Thell kommer från honom och det känns extra fint på något vis. Thyra heter Othilia efter farmor som även hon gick bort precis. Så även om dom aldrig fick träffa lillebror så nu lever dom på något sätt ändå vidare genom våra barn och den nya generationen♥️

Matheo betyder också guds gåva, nu är inte vi alls religösa av oss. Men på något vis så passar det lite extra bra in på lillebror. Efter allt som hände förra året och med dödsfallen i familjen nu samtidigt så känns det verkligen som det var meningen att det va just HAN som skulle komma till oss. ♥️ Matheo! Ingen annan än just HAN vår nya lilla kärlek, Matheo ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons