Susan Törnqvist

Det var meningen

Det var meningen, det fanns en mening med missfallet vid den här tiden för exakt ett år sen. För nästan exakt ett år sen fick jag göra den där operationen efter missfallet. Att ha gått 3 mån som sen bara slutade och även om allt gick bra så är det ju inte en rolig sak att gå igenom. Den upplevelsen har påverkat min oro på ett annat sätt under denna graviditeten.

MEN nu vet jag. Det var meningen att det skulle bli så för det var meningen att det var lillebror som skulle komma till oss. Det var meningen att det var han som skulle bli en del av vår familj. Ingen annan utan just han. Så himla fantastiskt ändå.

Jag som var så orolig över skillnaden, vi som bara hade tjejer innan och nu en kille. Men precis som jag oroade mig för hur jag skulle kunna älska en till liten bebis lika mycket som Thyra när jag var gravid med Thelma så löser liksom hjärtat och kroppen allt det där sekunden det nya lilla livet kommer ut.

Jag har verkligen blivit så bortskämd, som fått världens finaste lilla trio och tänk att jag hade turen att träffa just deras fina pappa så det blev just ni som blev våra!

Ja tänk så bra det blev. Det var inte så roligt just där och då för ett år sedan men nu, kunde verkligen inte blivit bättre!

Just det, så många av er som frågat om lillebrors napp och filt.

Ja jag använder napp och har gjort till alla barnen från start. Gör det som känns bäst för er och lita på er magkänsla är mitt tips♥️

Nappen heter Bibs, använder dom även till Thelma men då i storleken större:) världens bästa napp tycker jag! Jag har köpt dom på Miniroom & Cirkusfabriken.

Filten kommer från Gucci Baby och är köpt på NK Stockholm men finns på deras hemsida med. Den är så mjuk och verkligen så fin! Har som tradition att köpa en finare filt till varje barn som dom får när dom får egna barn. Både jag & D har fått våra filtar vi hade som bebisar.

Nu har vi precis varit på sjukhuset igen för PKU provet. Det gick så bra! Han sa inte ett ljud. Världens bästa Barnmorska hade verkligen stenkoll på hur hon skulle göra för en så bra upplevelse som möjligt!

Ingen gulsot eller något annat heller och hans vikt va nu nere på 2600 men helt enligt med godkänd viktminskning för en 3 dagar gammal bebis.♥️

Mys!

Ha nu en jättefin söndag darlings💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.