Susan Törnqvist

Blir det någon bebis?!

Hej fina,

Här sitter jag uppkopplad till ett CTG.. Vi hade tid här på förlossningen kl 9:30 imorse. Lämnade tjejerna på föris & packade bilen i hopp om att komma hem nästa gång med lillebror.

Efter CTG kurva, undersökning och läkarbesök kom då domen, är det fullt på BB & måste vi åka hem & hur är status för en igångsättning?

Nu några timmar senare så ligger vi här på förlossningen och har påbörjat en igångsättning som jag ber till gud fungerar. Det blir cytotec, samma metod jag fick med Thelmis när jag blev igångsatt med henne. Hon kom dagen efter påbörjad igångsättning med en jättebra förlossning. Men det tar ju då lite tid. Så det är jag beredd på nu med såklart!

Status då?

6 doser cytotec ska jag få i mig varannan timma ihop om att sätta igång så pass mycket värkar att jag kan öppna mig tillräckligt för att kunna ta hål på hinnorna. Så håll nu alla tummar ni har att detta blir bra och att nästa uppdatering är med lillebror utanför magen istället ♥️

Jag hoppas som sagt detta fungerar lika bra som sist och att jag får en lika bra förlossning som då.

Spännande med att få se hur lillebror ser ut och hur stor han är tjejerna har inte varit så stora typ 3300g & 3500g och 50cm. Lillebror kommer OM detta fungerar lite tidigare än tjejerna så undrar om han är liten. Åh så spännande. Hur mycket har det skilt sig i vikt på era små?

Hörs snart och som sagt håll då tummarna att det är med en liten bebis ♥️

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Åh vad skönt för dig! Lycka till nu❤️ Mina barn har vägt väldigt lika i vikt trots två pappor. Elton 51 cm 40+3 3080 g, Loui 40+0 51 cm 3280 g och Ted 40+0 46 cm 3250 g.