Susan Törnqvist

Sista dagen?!

Hej bästa,

Ja är detta sista dagen med magen?! Förhoppningsvis!! Så länge inte Förlossningen skulle vara full vill säga. Kanske gör han samma som Thyra att vattnet går självmant natten innan igångsättning?! Ja snälla, håll tummarna antingen på att det finns plats eller han känner sig värkt innan🙌🏼

Hur känns det då?!

Vecka 39 plus ex antal dagar nu och jag har samlat på mig ännu mer vatten så jag har så galet ont i händerna att det är svårt att sova och göra något alls egentligen. Man sover rätt kasst som det är i slutet så att ha både vatten som gör att händerna värker, foglossningar som blir värre för var dag som stör sömnen ännu mer innebär att man inte är särskilt pigg just nu.

Kan inte ens sluta räkna timmarna innan jag hoppas detta är över. För jag är såå färdig och mår så kasst! Jag orkar inte kräkas en dag till ska erkännas och all värk. Ja snälla krämpor försvinn! Tur dom gör det när bebis är ute!

Varenda liten rörelse han gör i magen gör dessutom så sjukt ont. Att han ens kan ha plats att böka runt så där inne fattar inte jag. Antingen är jag helt ihålig i magen, eller så är han rätt vig och inte jättestor för magen är spetsig men inte direkt enorm. Så jag får inte ihop det alls! Haha

Ja jag är så färdig och håller alla tummar för igångsättning imorgon. Att få tillbaka sin kropp ska bli så vansinnigt skönt!

Trotts att jag har haft två otroligt bra förlossningar så är det klart att man är lite nervös. Mest nervös för om något ska hända, hända bebis eller mig eftersom det ändå är så att vi också har två tjejer hemma. Första barnet tänkte jag inte ens så. Men med Thelma så blev man liksom så medveten om vad man har & vad man får och en förlossning är ändå en risk. Men jag lägger full tillit till personalen och deras kunskap. Vårt BB är ändå bland dom bästa i Sverige så dom kan ju detta. Men självklart lite nervositet. Kanske helt naturligt.

Hade ni samma tankar vid andra eller tredje barnet?

Är detta sista gången då? Allra sista dagen som gravid i hela livet?

Spontant känner jag mig färdig nu, men fråga mig 5 min efter förlossningen så kommer jag säga jag vill ha 10. Haha skämt och sido. Man ska aldrig säga aldrig, vi är relativt unga både jag & D så kanske kanske blir det en liten till någon gång. Men inget vi planerat för eller så. Just nu tror jag vi känner oss klara även om det är mysigt med en stor familj.

Så idag ska jag passa på att tvätta, städa, handla & fixa innan vi förhoppningsvis blir inlagda imon. Ösa på med härliga ansiktsmasker och ännu mer.

Måste även tipsa er om världens bästa ikea hack som jag numera älskar!! Då nöjd! Så håll utkik för det inlägget kommer inom kort!!

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.