Skåpet jag inte visste att jag behövde som jag inte kan leva utan – Susan Törnqvist

Susan Törnqvist

Skåpet jag inte visste att jag behövde som jag inte kan leva utan

Inlägget är i annonssamarbete med LG.

Okej här kommer ett mega tips, skåpet vi inte visste att vi behövde men nu aldrig kan leva utan! Skåpet som jag & Daniel ”bråkar” om att få använda. Ja precis så är det utan någon som helst överdrift. Låt mig presentera LG Styler!

I det här skåpet bor ett helt klädvårdssystem som använder ånga för att rengöra, fräscha upp & stryka dina plagg. Ja även dom mest ömtåliga som annars kräver kemtvätt. Jag menar drömmen!

Jag har många plagg, kappor, kavajer & tröjor i ömtåliga material som kashmir, ull & silkesblandning som man inte gärna tvättar själv i maskin. Sen det här med att steama, är det bara vi som avskyr att stå & steama? Jag hittar ärligt inte den tiden att stå och steama mina plagg i vardagspusslet längre, men nu behöver vi inte längre det hemma! För det här skåpet använder ånga & slätar numera ut skrynklorna i våra plagg. Åh jag älskar!! LG styler har flera olika program att välja mellan. Att den snabbt och smidigt ångar våra plagg så dom både blir raka, luktar gott och faktiskt fräschar upp alla våra plagg är bara några av detta skåps underbara funktioner!

Ja förutom att LG Styler är perfekt för att fräscha upp plagg, vårda ömtåliga plagg, släta ut skrynklor & eliminerar dålig lukt så har detta skåp en funktion jag fullkomligt älskar än mer än det ovanstående. LG Styler eliminerar nämligen 99,9% av alla allergener med 100% ånga, dvs vatten. Så man slipper alltså kemiska tillsatser, samtidigt som man blir av med pollen, kvalster & bakterier. Hur fantastiskt bra?!

Perfekt för att använda till barnens gosedjur, täcken, kuddar med mera. Ovärdeligt för att minska allergier i hemmet!

Skåpet fungerar även utmärkt att använda till sina träningskläder och faktiskt även dina träningsskor. Dessa kan ju ibland behöva sig en skonsam uppfräschning.

Ja ni kanske förstår varför jag & Daniel är så förtjusta i detta underbara skåp?! Vi sparar så otroligt mycket tid, vi kan enkelt själva ta hand om plagg som annats behöver kemtvättas och mycket mer allt med några enkla knapptryck och några få minuter.

Jag kan verkligen varmt rekommendera LG Styler och är ni nyfika så tycker jag ni ska kolla in mer av LG Styler HÄR.

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.