Susan Törnqvist

Sista besöket hos MVC?!

Hej finisar,

Vilken härlig dag det blev ändå. Började morgonen med etta härligt frukost event ihop med härliga Monkids & finaste Tilda Bjärsmyr. En så härlig start på dagen! Kommer ett super erbjudande till er snart🙌🏼

Sen dags att fixa några ärenden innan det är dags för lillebror att komma, så lika bra att passa på:) Sen till min favorit inredningsbutik, bästa Polpo Hub i Hovås. Alltså ni som bor runt Gbg MÅSTE åka dit!! Fick med mig födelsedagspresent till min fina mor & även något lyxigt unnande till mig själv, som jag ska inviga direkt hem kommen från BB🙌🏼 Ni som inte bor i närheten, missa inte deras härliga webbshop HÄR. Ni som älskar mina förvaringskorgar, vaser & sittpuffar, alla dessa kommer härifrån 😉

Sen passade jag på att åka till Angelica för naglar och fransar innan due date. Haha allt ska fixas liksom:)

Sen till MVC & vad både jag & min BM hoppas är det sista besöket innan BF. Det är ju egentligen 2v kvar men om bara några få dagar har jag tid på förlossningen. Så nu hoppas jag allt går som förväntat. Antingen att det finns plats på förlossningen för igångsättning eller att det sätter igång sig innan. Hade ändå varit härligt om det startade av sig självt ändå.

MEN….

Det bor verkligen en liten luring i magen. Precis som dom säger om trean, den luriga. Ja hjälp det stämmer verkligen. Först låg han rätt med huvudet ner och redo, sen vänder han sig med rumpan ner och sen vänder han sig rätt igen. Men för att nu igen att flyttat sig igen. Huvudet är fortfarande ner men han har flyttat upp sig och ligger numera som en bågens huvudet på sidan mer mot höften än under naveln och rakt ner. Huvudet är ner vilket ändå är det viktiga.

MEN om vattnet mot all förmodan skulle gå, då fick jag lova att inte röra mig så mycket, åka in till BB direkt. Eftersom han ligger så högt och lurigt till så är det bra att vara försiktig OM vattnet går.

Så med tanke på det luriga läget, mina snabba förlossningar och det faktum att jag inte mår speciellt bra så trodde min BM att dom nog kommer välja en igångsättning när vi kommer in. Så nu håller jag alla tummar att plats kommer finnas när det är dags. Håll tummarna åt oss nu bästa ni♥️

Imorgon är tjejerna lediga och vindla ha en riktig mysdag, passa på sista innan dom får en ny familjemedlem att lära känna. Ska bli så spännande att se, Thyra har ju gjort det innan men nu är hon stor & lilla Thelmis hon är ju fortfarande min lilla bebis. Tänk ska hon bli storasyster när som helst!! Galet.

Hur gick det för er när ni introducerade ett nytt syskon? Några bra tips?

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.