Susan Törnqvist

Jag har fått en tid!!!

Ja jag har fått en tid!! Alltså känslan, tacksamheten ändå! Ja jag pratade med min BM idag som pratade med läkaren & fick ett okej att nu boka en tid på förlossningen & igångsättning. Så galet skönt att bara ha fått ett datum och veta att det inte är så många dagar kvar. Jag har typ tappat hoppet om att det ska hända innan men innerst inne önskar jag ändå att lillebror vill komma ut självmant innan dess. Håller alla tummar & tår att det ändå startar naturligt innan. Ska tillbaka till MVC på tors & bad ändå redan nu om att snälla få en hinnsvepning redan då. Som kanske kanske kan hjälpa till om man har tur. Så hoppas hoppas dom kan tänka dig göra det då.

Har ni erfarenheter om hinnsvepning? Satte det fart på er förlossning?

Tills dess så sysselsätter jag mig med att röja runt & göra om hemma. Haha… Nått ryck jag fått men som sagt jag vill få in lite mer dansk mjukhet här hemma och nu har jag plockat in lite trä accenter för natur & mjukhet. Fint tycker jag. Blir även en härlig kontrast till det hårda. Skåpet ovan från Ikea älskar jag och förvaring är något vi som barn familj aldrig kan ha för lite av.. haha.

Även TV bänken fick sig en make over som jag ska visa en annan dag, men även in med ask där också. Sen har både jag & D fallit pladask för CH25 stolen som loungestol i vår lounge. Åh drömmen! Men det är en DYR klassiker, vi har ju matstolarna redan men frågan är om en loungestol känns motiverat med snart 3 barn. Alltid det där att väga verkligheten mot drömmen. För mig går ju nästan alltid form före funktion. Men verkligheten ser ju lite annorlunda ut ändå. Haha

Höll även ni på att boa & fixa in i det sista in i era graviditeter? Men Thelma gjorde jag likadant, jobbade & fixade hemma in i det sista. Haha… Eller så är det bara sån jag är.

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Vad skönt att få en tid! Jag blev också igångsatt och fick en hinnsvepning tre dagar innan. Under dom dagarna så gick min slempropp, och första natten efter hinnsvepningen hade jag förvärrar men dom avtog sen. Så själva hinnsvepningen startade inte förlossningen men jag tror att den förberedde kroppen och att kroppen började småstarta förlossningen, så vid igångsättningen gick allt väldigt snabbt och smidigt och jag slapp tex få värlstimulerande dropp (och hela igångsättningen från start till färdig förlossning gick på 6 timmar). Lycka till!

  2. Maria

    Skönt att du äntligen får en igångsättning! Jag har haft hinnsvepning med alla tre. Hände inte mycket mer än lite sammandragningar.
    Jag sattes igång med ballong i fredags och 02.09 på lördagsmorgonen kom Ted❤️ Ljuvligt att ha honom vid bröstet istället för i magen! Lycka till❤️