Susan Törnqvist

Dags att vår preppa inne

Inlägget är i annonssamarbete med Ellos.

 

Är det bara hos mig det spritter av härliga vårkänslor? När solen börjar titta fram bland molnen och det blir ljusare för var dag. Så härligt! Precis då börjar jag också bli otroligt sugen på ljus och vårkänslor inne. Hos Ellos Home har jag hittat massor av härliga vår favoriter. Allt i en ljuvligt inspirerande färgskala.

Som ni vet står ljus krispighet med naturens färger för min största inspiration i vår. Hos Ellos har jag hittat ett otroligt stort och fint utbud av just detta, textiler i massor av härliga färger och material samt otroligt läcker belysning som verkligen gör det där lilla extra till rummet. Se bara här nedan vad jag menar.

 

Hur otroligt fint är inte detta?! Jag är på riktigt helt förälskad, kär i materialen, färgerna, tonerna & dom fina produkterna. Lyxigt, harmoniskt, tidlöst samtidigt otroligt modernt. Ellos Home levererar verkligen och jag är så otroligt imponerad över deras fina och stora utbud i hållbara material som verkligen är valda med omsorg!

Jag älskar verkligen den härliga kontrasten mellan mjukt linne, naturfärger som grönt, beige & hårda material som glas, högblankt spegel & dom svarta detaljerna. Känns så otroligt snyggt och väl mixat! Håller ni inte med?

Spana in Ellos härliga Home sortiment HÄR & shoppa just dina favoriter.

Kolla bara hur fint detta är! Alltså jag älskar!! Precis den här känslan ska jag ösa in i sovrummet nu på direkten! Jag blir verkligen lycklig av känslan & just ljuset & värmen som detta ger till rummet! In & förälska er ni med, ni hittar dessa fina textiler HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.