Vad jag inspireras av just nu … – Susan Törnqvist

Susan Törnqvist

Vad jag inspireras av just nu …

Solen skiner och när det tom var ljust & morgonsolen lyste ute när jag lämnade tjejerna på föris, ja då fick jag minsann vårkänslor i hela kroppen. Någon annan som känner samma? Åh jag längtar så otroligt nu, efter våren, ljuset, värmen & grönskan. Just efter att bli inspirerad & känna den där känslan av att jag vill göra allt. Den kommer alltid till mig efter en lång mörk vinter.

Just inspiration. Ja jag inspireras & influeras av exakt samma känsla både i inredning och mode i vår. Nämligen, ton i ton, ljust, beige värme, svarta accenter. Statement håraccesoarer, pärlor, mjukt linne, lack och vilda spretiga natur inspirerande buketter. Dansk mjukhet blandat med lite kaxigt New York. Men gärna LJUST, ton i ton eller vitt & beige svalt i kontrast till hårt svart.. Alltså så galet snyggt. Här kommer mitt moodbord på några utvalda bilder som symboliserar min stora inspiration inför den kommande säsongen.

Jag är som ni ser väldigt sugen på ljuset och på det mjuka, varma. Jag vill absolut inte måla om väggarna till ljust Stockholms vitt, men däremot är jag sugen på att byta ut lite av mina gråa toner mot varmare ljusa beiga, få bort lite sammet och kanske plocka in lite mjukt oblek linne. Kanske våga addera in den trendiga Teddyn i inredningen. Samt nått galet, in med lite trä inslag, åh en del av mig brottas med just trä, jag hade ju det när jag va liten & det är lite som det sportiga 90-tals modet, jag får lite kalla kårar. Men ihop med kalksten och ljus kall ask kanske man kan få det att kännas mer uppdaterat.

Jag vill klä mig i härligt ljusa toner i en hel outfit när vädret tillåter. Ösa på med ännu mer torkade växter i stora skria vaser. Bryta av, våga mixa och skapa kontraster med hjälp av materialen.

Vet precis vart jag ska börja och hoppas det blir sådär som jag tänkt mig. Återigen så är mitt bästa tips textiler när ni vill ska nyhets känsla inne och även färg. Våga måla om den där väggen ni tänkt på och våga byta ut lite kuddar, sofföverdrag och likande. Det är så jag trollar utan att det kostar skjortan:)

Vad inspireras ni mest av just nu? Borde så kul att veta vad ni är sugna på till våren, färger, material osv? Kan ni inte berätta?

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mimmie

    Så fint, jag är sugen på precis samma sak! Har alltid dragits till de varma tonerna som är nu – och teddy får definitivt flytta in! Älskar det. Fin dag till dig!