Susan Törnqvist

Ett ovärdeligt lifehack – matkassen

I annonssamarbete med Middagsfrid.

Att lyckas få ihop vardagspusslet, inte alltid så lätt – eller hur?!

Mitt bästa och mest ovärdeliga lifehack för att spara tid stavas MATKASSE! Vår absoluta räddare i nöden här hemma och vår kommer från Middagsfrid. Att spara tid i vardagen är ovärdeligt för oss som barnfamilj. Vi behöver inte lägga tid på att storhandla eller planera upp en varierad och hälsosam kost för oss. Allt detta sköter istället Middagsfrid åt oss. Så smidigt! Är ni nyfika på deras utbud av matkassar så ska ni spana in dessa HÄR.

Middagsfrid var faktiskt först med konceptet hemleverans av just färdiga matkassar. Det jag gillar extra mycket är att deras varor alltid är säsongsbaserade & ekologiska eller kravmärkta. Förutom detta så är maten på deras menyer satta efter att alltid ha färska råvaror, vara klimatsmart anpassade & tillsatsfritt. Men jag menar hur bra?! På riktigt!

Det är verkligen viktigt att vi tänker hållbart och klimatsmart idag och att då välja en matkasse som inte bara ger mig och min familj hälsosam mat på bordet utan också tänker på just detta. Ja det känns viktigare än någonsin, att Middagsfrid tar det ansvaret gör mitt val så enkelt & tryggt! Håller ni inte med?

Eftersom alla recept är noga planerade efter ingredienserna i kassen så har Middagsfrid sett till att matsvinnet minskar. Så galet bra! Middagsfrids matkassar är en prenumerationstjänst utan bindningstid, vilket är perfekt om ni är nyfikna på deras härliga matkassar!

Hemma har vi valt Flexitariankassen, en superhärlig kasse med massor av goda recept, stor variation och helt utan rött kött. Vilket jag personligen tycker extra mycket om.

Här har jag lagat veckans snabba, ett super gott, snabbt & lättlagat recept. Det blev färsk papadelle med saffran, fänkål & lax! Alltså så gott och extra plus för att det gick så snabbt att laga. Ett recept jag aldrig hade kommit på att laga själv men som föll oss perfekt i smaken!

Just nu får ni via min unika länk jag länkat här i inlägget hela 200:- rabatt på er första kasse. Hur galet bra?! Erbjudandet gäller tom den 28/2. Så passa på att förenkla er vardag ni med, samtidigt som ni äter hälsosamt och samtidigt är klimatsmarta! Kolla in hela Middagsfrids utbud av matkassar HÄR(länk).

Kramar 💕

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.