Jag hittade dom & till pangpris!!! – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Jag hittade dom & till pangpris!!!

Hej fina,

En trend som jag verkligen älskar den här Säsongen är håraccessoarer och pärlor. Så galet snyggt! Pärlorna har kommit ut ur finrummet & blivit en mega trend! Maria Nilsdotters halsband med pärlor & en bokstav ska minsann bli min push present till mig själv.. Älskar så Snyggt!

Glitter har verkligen hakat på trenden med pärlor som statement håraccessoarer. Som alla coola danskar hade under Fashion week. Ja ni ser ju nedan hur snyggt!

MEN Glitters snygga godbit är helt slutsåld, i butik & online. Jag har finkammat kedjorna, internationella webbsidor som en galning för att få tag på dessa. NOLL lycka ska erkännas tills….

Jag kollade på Wish.. alltså halleluja!! Haha jag hittade dessa identiska hårspännen för 22:-. Alltså 22:- spänn… hur galet?! Jag köpte minsann på mig ett gäng då jag nog är övertygad om att även Thyra kommer vilja ha ett par. Så kolla in Wish. Jag sökte bara på ju hårspänne med pärlor.

För er som mig som också blev kär i Guccis hårspänne som med är slutsålt men som finns som förbeställning till april. Så vill jag tipsa om att jag hittade dessa två för ynka 79:50:- istället för 3300:- på Lindex. Alltså!! Ibland, då kan även jag göra några riktiga fynd:) haha

Kram på er💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Tack för tips 😘😘 Ska spana in dem på Lindex 🙂
    En liten fundering: Vi ska göra om lillebrors rum här hemma och jag är nyfiken hur du tänker till er knodd? Älskar färgkombinationerna i tjejernas rum ✨

Annons