BB väskan – mina måsten – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

BB väskan – mina måsten

Hej fina,

Vecka 37 nu & verkligen dags att packa BB-väskan, ett måste för man vet aldrig när det är dags. På ett sätt är jag så vansinnigt trött på att vara gravid nu, trött på illamåendet, kräkningar & övriga gravidkrämpor. Trött på att känna att energin nivån är 10% av min vanliga kapacitet. Haha jag vet att ni tycker jag verkar hålla igång, men jag kan väl mest bara förklara mig med att jag har mycket energi i vanliga fall. Trött på att vara gravid helt enkelt, så på så vis känner jag mest, kom ut nu lilla vän och på ett annat sätt känner jag, skräckblandad förtjusning inför 3 barn. Haha… Men har ni några grymma husmors tips att dela för att få igång förlossningen?

Men åter till BB-väskan. En utav dom kanske med speciella väskorna man packar i livet. En super spännande & speciell händelse där man ska få träffa det dyrbaraste i livet första gången, samtidigt som man lämnar över all sin kontroll i en situation där man inte alls vet vad man kan vänta. Ja det gör nog den här lilla BB väskan viktigare än man kanske tror. Så vad ska man då packa ner egentligen?

Till Bebis:

– Pyjamas

– Body, tänk på att inte ha någon man drar över huvudet.

– Leggings

– Mjuka bomulls mössor

– Strumpor

– Babyfiltar. Här har jag tre olika, en muslimfilt, en lite finare i kashmir samt ett påslakan till det lilla täcket.

– Babyoverall, perfekt att åka hem i.

– Små kräkhandukar. Ikeas för 3:- är grymma, bara att slänga sen.

– Babynest, perfekt och mysigt i den lilla platsbaljan

– Babyskydd

Jag packar själv även ner nappar, snuttefilt, nappflaska och ett gosedjur. Jag tycker napp är super när barnen är små och eftersom jag inte ammar är jag inte heller orolig att det förstör sugeffekten.

Till mamman

– Det godaste snackset du har, godis, choklad, chips, nötter ja you name it. Packa ner nått riktigt gott helt enkelt!

– Mjuka sköna kläder, ja leggings, toppar, t-shirts, kofta, morgonrock, linnen osv… Inget som sitter åt och tänk på att magen ser ut som en pöst ballong som är ÖM i början så tänk mjukt & bekvämt. En vit lös tunn herrskjorta är ett måste i min bla.

– Tofflor, det bästa jag packat ner tror jag. Dett par riktigt sköna är mitt tips!

– Stora & sköna trosor, ja det låter ju väldigt sexigt men ack så sant. Inga små snygga Victoria Secret för denna resa helt enkelt;)

– Om du ammar glöm INTE amningstoppar & super mjuka amningsbh:ar UTAN byglar!! Inte heller en amnings napp, kräm till bröstvårtorna.

– Amningsinlägg. Oavsett om du ammar eller inte så kommer brösten läcka i början så dessa är ett hett tips!

– Teknik, dvs mobilladdare, små högtalare om BB inte har detta på rummet, hörlurar, iPad eller dator.

– Laxermedel, ja inte heller så sexigt. Men kan vara din bästa vän, magen kan bli helt upp & ner vänd sen kan det vara så att man spricker. Då behövs denna lilla vän.

– En väl packad NECESSÄR! Haha konstigt att jag tycker detta är viktigt va. Men inget är så uttorkade för huden som sjukhus miljö så lägg krut på fuktgivande produkter, sheetmask, ansiktsspray, läppbalsam, en fuktgivande mask, squaleen olja. Ja tänk fuktboost. Utöver ansiktsprosukter glöm inte schampo, balsam, en mild tvål och body butter. Nässpray är ett måste för egen del med.

Unna dig nått lyxigt. Ja det lyxigaste du kan tänka dig att ta med dig som en belöning till dig själv efter denna enorma provning och fantastiska upplevelse. För det är du sååå värd!!!

Vad är era måsten i BB väskan?

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Tofflorna var guld, jag köpte Birkenstocks helt i plast så jag även kunde ha dem i dushen. Sen schampo, balsam, sköna kläder och en hårborste! 😍😍 tycker nog du fått med allt

Annons