Susan Törnqvist

Ett sista hejdå …

Imorgon ska vi ta ett sista hejdå av finaste farmor B. Oavsett hur gamal hon blev och att vi vet att hon har haft ett undebart långt liv så är det ändå jobbigt. Jobbigt att ta det där sista avskedet som blir så definitivt på något sätt. Nu finns hon inte mer. Så mycket känslor & sorg. Mitt hjärta brister extra för fina farfar. Åh tänk när man levt längre än alla sina vänner men har kvar sin stora kärlek & bästa vän, sin livskamrat & så finns inte hon längre💔 Mitt hjärta går itu när jag tänker på hur han mår just nu. Nä fy bergravningar är aldrig roliga. Dom må vara vackra men så hjärtskärande.

Håller ni inte med?!

Sen just allt annat som är i livet nu & samtidigt så är jag nu inne i vecka 37 & egentligen kan lillebror komma när som. Kanske dags att packa BB väskan.. haha Som jag sagt tidigare så känns det så märkligt att mitt i sorgen efter farmor, oro för något jag inte riktigt kan prata om & så glädje över en ny liten familje medlem känna alla känslor på samma gång.

Men veckan 37 då, bara sista veckorna kvar. Så trött på att vara gravid, det ska erkännas. Räknade ut igår att jag totalt kommer har gått igenom ca 940 dagars graviditet under dom senaste åren. 3 barn & ett missfall. 940 dagar…. Hjälp! Utav dom så har jag mått illa i typ 800, kräkts i nästan lika många. Denna graviditeten har verkligen varit värst & sen dec 2017 har jag varit gravid i alla månader utom april & maj. Så ja det känns nu, det känns som jag varit gravid i EVIGHETER. Hahaha…

Kroppen är tung, magen extremt låg, spänningar, sammandragningar, illamående och vätska i kroppen som spänner. Precis som dom senaste veckorna helt enkelt. Det som däremot börjat komma är yrsel, galet obehagligt. Först trodde jag det berodde på att jag ätit dåligt men har märkt att det ändå inte alls hänger ihop. Någon av er som upplevt yrsel i slutet på graviditeten?! Kände inte alls detta men någon av tjejerna, men det kanske är helt normalt?!

Så ja nu är jag färdig med graviditet, samtidigt som jag inte vet om jag är beredd, 3 barn. Nu har man sina rutiner, vet precis hur man ska få morgonen att gå så smidigt som möjligt innan föris, hur man packar in och ut ut bilen osv osv. Nu ska jag addera in en till där i mixen, tiden & rutiner. Ja det är inte utan att jag ändå blir lite orolig hur jag ska få till det. Kan ni förstå vad jag menar?

Sen sömnen, båda tjejerna har sovit så bra, Thyra vaknade en gång per natt tills hon va typ 1,5-2 år. Thelmis har sovit hela nätter från dag 1 förutom när hon är sjuk. Det är LYX mega lyx, jag brukar försvara mig med att graviditeterna varit jobbiga så därför har vi fått väldigt lugna, trygga barn som sover väldigt bra. Men nu börjar vi ju på nytt igen, utan att veta.

För mig snurrar mer tankar just nu mer tankar kring vändningsförsök, vilken förlossning det blir, hur tiden efter blivit och när lillebror ska komma än fokus på just graviditeten. Det blir nog så när man är så nära slutet. Jag har som sagt innan känt på mig att lillebror kommer tidigt, om det stämmer eller inte vet man ju aldrig. Tjejerna kom inte direkt tidigt Haha… men jag har önskat att han väntar tills den 15, då tycker jag allt han kan få komma. Men som sagt det beror ju på hur den lilla bestämt sig för att ligga.

Har era känslor kring era förlossningar stämt? Har ni trott ni ska föda när ni gjorde det? Samt om ni har tips kring det här med yrsel så hojta till♥️

Ha en fin tisdags bästa💋

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Nej nej! Jag trodde att bebisen i magen skulle vara lik mig (18 dagar tidig) men hon bestämde sig för att ligga kvar 5 dagar efter bf! 😂😂😂