Susan Törnqvist

Det är inte utan att jag är lite rädd/nervös

Hej bästa,

Redan fredag imon, känns på ett sätt som veckorna springer iväg & ur graviditets synpunkt som allt går i slowmotion. Haha konstigt att känna två ytterligheter exakt samtidigt. Vecka 36 snart 37 nu så inte speciellt långt kvar. Egentligen kan han ju titta ut precis när som. Har känts som om denna lilla buse inte är så pålitlig & haft en känsla att han nog kommer komma tidigt. Men haha jag kan ju ha sååå fel..

Imon åker jag iaf till Sthlm för 36 intensiva timmar och jag ska erkänna att det är inte utan att jag är lite rädd/nervös att han bestämmer sig för att komma då vara för att🙈 Vad gör jag då?! Om vattnet går på tåget, alltså.. haha paniken. Inte för att vattnet gåt utan för att jag haft så galet snabba förlossningar, så händer nått på tåget få kommer jag väl föda där🙈

Chansen att lillebror tycker att det är en bra ide att komma imorgon eller på lörd innan vi är hemma på kvällen är ju liten men såhär sent på graviditet nr 3 med alla känningar jag haft känner jag mig som en tickande bomb just nu🙈😂 Jag har dock tvingat med mig Tilda, en av mina närmaste vänner. Hon får helt enkelt agera BM eller vara stand in för D om något sätter igång sig under dessa timmar.

Jag ska erkänna att tanken ändå slagit mig att det faktiskt skulle kunna hända, även om chansen är liten. Haha..

Väskorna till BB är packade och står redo med allt man ska ha med sig ifall D får köra upp till Stockholm och hämta oss. Känns som om jag förberett mig så händer det inte. Kanske konstigt att tänka så.

Har era förlossningar startat när ni minst annat det & när det inte riktigt var läge? Vad gjorde ni då? Har ni några härliga storys att dela med er av och erfarenheter OM det som gärna inte får hända just då faktiskt händer?!

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.