Susan Törnqvist

Jag kunde inte hålla mig…

Hej fina,

Hoppas ni har en fin vecka! Så glad jag blir att ni gillade det förra blogginlägget!

Ni är så fina!!

Jag och min projekt ni vet, jag berättade ju för er för några veckor sen att jag ville göra om lite i vår lounge. Emellan kom dock båda tjejernas rum. Dock så glad att jag valde att möblera om och fixa i dom först dock då dom nu känns så mycket mer harmoniska & rymligare. Mer plats för mys, bus & lek!

Att jag ville göra om lite i loungen hade jag ju som ni vet inte heller berättat för Daniel. Eller rättare sagt jag säger sällan nått, utan bara gör & så kommer han hem till nått nytt. Haha min stackars man. Haha… Han fick dock när våra kompisar va hemma hos oss nys om mitt projekt med loungen, till min förvåning var han inte helt mot det. Så när han inte är så emot något så passar jag på. Haha bäst att smida medans järnet är varmt:) eller vad säger ni?

Det är inte så att det är fult idag. Men jag vill få in lite mer materialmix, mer luft och så bort med det blåa. Så jag beställde mitt bord, bordet jag gått och trånat efter i år, letat med ljus & lykta på auktion men som nu äntligen är i produktion igen. Så om 12-14v kommer detta fina Alanda soffbord från BB Italia hem.

Tror det kommer bli så fint!!

Även väldigt sugen på ett nytt överdrag till soffan. Ett i loose fit linne från Bemz i en neutral ton. För att bryta av sammets känslan och ge mer känsla av liv & natur.

Detta från Bemz är det jag är väldigt sugen på. Just nu är detta tyget även på REA vilket är super ju. Tror det blir fin kontrast till mattan & glasbordet. Håller ni med?

Dom blå superfina fåtöljerna ska även dom få flytta ut. Inte för att jag inte gillar dom åter igen utan att jag vill åt en annan mjukare och mer naturlig mjuk känsla i loungen. Den ska få kännas mer mjuk, inbjudande och mer harmonisk till resten av vårt hem:) In med lite mer dansk känsla för att bryta min New York stil för en cool, snygg kontrast.

Samtidigt så tycker jag ju att det är så kul att möbler om och flytta runt på våra möbler. Tur vi har plats i huset för mina projekt haha…

Även denna fina och galet coola står på Min önskelista.. Zettel’z taklampan designad av Ingo Mauer. Hur cool?! Tror dock inte alls detta är någon lampa D är lika förtjust i som mig😂

Nu har jag iaf på örjat projekt lounge och få in & skapa mer mjuka danska kontraster i mitt hem. Något jah är extremt sugen på. Nån som känner igen sig? Som också känner lite kärlek till mjukheten i den danska inredningsstilen ?

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Säljer du överdraget du har nu från bemz och om det fortfarande går att komplettera så kan jag vara väldigt sugen på att köpa ditt😊 låter som att det kommer bli jättefint även om jag tycker det är SUPERFINT nu med😊