Susan Törnqvist

10 saker ni inte visste om mig

Hej fina,

För att ni ska få lära känna mig lite bättre så tänkte jag berätta 10 saker ni inte visste om mig. 10 pinsamma, roliga och personliga saker… redo?! Haha..

Men först…

Ibland är det så lätt att tappa bort sig, gå vilse och inte riktigt veta. När jag började med sociala medier så varvet bara inredning med tiden blev det lite mer personligt tills idag när det är mer personligt och inslag av inredning. För det känns som det är det som ni gillar mest. Men är det så?

Ni ger alltid så mycket och jag vill så gärna ge tillbaka så mycket jag bara kan!! Så om ni orkar och vill säga vad ni gillar att se och läsa här & på instagram, vad ni gillar & inte, vad ni vill se mer av så vore jag så tacksam🙏🏼♥️

1. Jag klarar absolut inte av att se något som är läskigt. Inga läskiga filmer eller serier som kan appliceras på verkligheten. Får riktig ångest. För mig gäller bara feelgood, humor, romantik och lättsamma saker. Haha tönt🙈

2. Jag är en riktig godisråtta. Älskar verkligen små godis. Det är min last, jag är inte så förtjust i chips, snacks, kakor, tårtor eller bakelser men godis.. Åh mumms😂 Det godaste jag vet är en lakritsnapp ihop med en fissypopflaska.. mumms .. surt & salt i perfekt kombo!

3. Jag är rastlösheten själv. Blir extremt lätt uttråkad. Det måste hända nått ofta för att jag inte ska få panik i kroppen. Därav håller jag mig ofta sysselsatt med nått projekt hemma. Det var så jag började med sociala medier. Daniel kan ibland få panik på denna egenskap🙈

4. Jag kan inte somna utan TV:n🙈 det är helt galet, men jag kan inte somna i ett mörkt tyst rum. Då spinner tankarna i väg så jag inte kan finna någon ro. På min TV så spelar jag Vänner varje kväll när jag ska somna:) haha

5. Jag gillar inte alls att läsa🙈 Dom enda böckerna jag läst är Dan Browns böcker. Inga andra, hemskt jag vet! Men jag finner verkligen ingen ro att läsa, tycker inte alls att det är roligt. Hjälp så pinsamt!! Haha.. men sant.

6. Trotts att jag inte gillar att läsa gick jag ut skolan med galet bra betyg. Kan nästan utbilda mig till vad jag vill på mina betyg. Har lätt för att lära, memorera och snappa upp kunskap i skolan. Sen tycker jag inte alls det är roligt att plugga men det fastnar där uppe när jag gör det. Haha…

7. Jag har NOLL boll kontroll. Extremt dålig på alla sporter med bollar inblandat. Så pass att jag alltid lyckades övertala min gympalärare att jag kunde få göra något annat än spela bollsporter. Att jag ändå fick MVG i gympa stör många av mina gamla klasskompisar däribland Thyras gudfar.. haha

8. Kan fortfarande inte riktigt höger och vänster. Haha skyller på min pappa som alltid sa till mig att höger hand är där tummen sitter till vänster och vise värsa. Blinkade fel många gånger när jag gick på körskolan för att jag bara chansade. Använder mig fortfarande av tricket att använda hälsningshanden för att veta vilket håll som är vilket🙈😂

9. Jag har åkt konståkning hela min uppväxt på hög nivå. Tävlade nästan varje helg och tränade 8 gånger i veckan. Började när jag var 4 & slutade när jag var 16 år. Mina fötter, knän och leder har än idag känningar efter att ha tränar på den nivån när man växer upp. Men hade aldrig haft det ogjort.

10. Jag är sämst på att svara på sms. Alltså så hemskt dåligt!! Inte för att jag inte bryr mig utan för att jag oftast har lite för många bollar i luften. Läser ett sms & tänker svarar sen.. Sen blir ibland veckor efteråt. Kasst jag vet!!🙈

Bonus: Jag tvättar håret extremt sällan. Går nästan alltid 2 v emellan😂 Mitt hår blir aldrig fett och är extremt hållbart när det blivit stylat. Ibland kammar jag mig inte ens🙈 Haha.. jag duschar däremot nästan varje dag men sällan håret. Kan även beror på att jag har extremt mycket hår, super fluffigt och frissigt som tar över 1,5h att torka, styla & fixa efter tvätt. Det orkar jag inte för ofta😂

Gillar ni sånna här inlägg? 💋

Karmar 💕

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.