Susan Törnqvist

Helheten …

Jag lovade ju er att visa helheten i Thelmas rum efter ommöblering & mitt ryck att göra om inne hos henne. Nu känns det verkligen så bra! Det känns luftigt, harmoniskt och mysigt samt fullt av plats för lek och mys!

Många av er frågar om väggfärgen och den heter Intense Paris från Nordsjö, jag har målat i deras helmatta färg. Älskar den, perfekt mysig grå/grön ton.

I båda tjejernas rum har jag ovanligt mycket färg färg för att vara jag men där inne passar det. Jag har valt toner med mycket svärta, dvs dova toner som alla kompletterar varandra utan att bli rörigt. Det är det som är hemligheten när man mixar färger, toner och mönster. Väljer man ex dova toner med svärta så håller man sig bara i den ”dovheten” så får man till det:)

Igår gav jag mig också på nästa rum, Thyras rum. Rummet jag fått panik på länge men inte alls fått till. Ni är många som undrar hur min man, klarar alla dessa projekt, haha saken är att han får panik, jag kan ringa & fråga men lyssnar inte om jag väl bestämt mig. Inredningen är lite min grej, igår frågade han om jag inte bara kunde ligga & se på serier som en normal höggravid person som spyr. Haha, det kanske säger en del om att han inte alltid är på mina ideer men det är sällan han tycker dom blir dåliga. Haha 🙂

Så nu ska jag bara slutföra det rummet, så ska ni få se det med. Älskar barnrum när man väl får till dom. Det är något Magiskt över barnrum. Håller ni inte med?

Här kommer några enkla tips att ha med sig när man inreder sitt barnrum:

Smart förvaring. Alla leksaker barnet önskar finns där men syns inte.

Textiler. Inget skapar så mycket mys och lugn som textiler. Ös in med mysiga och fina textiler!

Harmoni. Tänk balans på färger, möblering, leksaker och toner. På så vis känns rummet inte rörigt.

Inred i zoner. På så vis får man in dom där ytorna & behoven man behöver men var sak får sin plats.

Ta fram lekfullheten. Inred med leksaker, detaljer, belysning ja allt som känns lekfullt.

Tänk på placeringen över tunga möbler. Försök att möblera smart och våga flytta runt för att hitta bäst harmoni över placeringen bland dom stora tunga möblerna.

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.