Susan Törnqvist

10 year challange

Hej darlings,

Ni är så himla fina!! Tack för all er kärlek!! Det betyder verkligen såå otroligt mycket!! Det är aldrig roligt eller lätt när någon nära går bort, oavsett ålder. ♥️

Det är ju många som kört fenomenet 10 year Challenge på instagram. Alltså hur kul att kolla igenom gamla bilder och se hur livet såg ut för 10 år sedan. Jag tänkte även jag hoppa på detta tåg men här i bloggen istället. Jag tycker detta ska bli så kul! Haha.. Bara att se hur ung man var då😂

2009… 21 år gammal & bodde i en lägenhet ihop med Daniel. Livet var helt klart annorlunda än nu, då vi bor i villa & lever småbarnsliv. Då unga och livet bestod mer av kompishäng, resor, jobb & lite mer fest än idag… Hahaha.. Ja livet som ung, utan måsten & krav helt enkelt. En otroligt rolig tid, älskar såklart vårt liv idag, hade aldrig velat byta ut det men då 21 år hade jag aldrig varit redo för detta, jag var 26 när jag blev mamma & dom 5 åren behövde jag innan jag var redo för ett nytt kapitel i livet. År som jag delat ihop med Daniel, där vi växt ihop och blivit starkare & det är så roligt att titta på bilder 10 år bak i tiden och se våra minnen vi delat ihop.!

Redo att se min 10 year challenge?

Haha.. så galet roligt ändå:) håller ni inte med? Är det inte roligt att spana in gamla bilder och dom minnena?!

Idag ser livet istället ut såhär. Så otroligt rik jag har blivit på 10 år. Jag har fått snart 3 fantastiska barn, gift mig med min bästa vän & stora kärlek, renoverat & byggt ett hus ihop. Ja vi har byggt ett helt liv tillsammans. Rik på livserfarenhet som gjort mig så mycket klokare än för 10 år sedan. 10 år som jag älskar livet på lika mycket då som idag!

Har ni gjort denna challenge?! Är den inte rolig? Vad gjorde ni för 10 år sedan?

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.