Susan Törnqvist

Vårens härligaste nyheter

I annonssamarbete med Ellos.

Hej darlings,

Ljuset är här, eller åtminstone just nu i skrivande stund här hemma & jag älskar det! Sekunden kl slår 00:00 på nyårsafton är jag klar med snö, mörker, jul & allt annat som hör slutet på året till. Känner ni igen er?

Nu är jag mega laddad för en ny säsong. En säsong där jag omgående vänder mig till ljus, krispighet, natur & neutraler. En av sidorna jag alltid vänder mig till först är Ellos & deras Ellos Home sortiment. Ellos Home är alltid snabba på nyheterna & trenderna, priserna är grymma & jag älskar att dom även jobbar mycket med hållbara material och tidlös design.

Här kommer ett kollage över mina favoriter från Ellos Home vårnyheter. Hela sortimentet ser ni också HÄR.

Som ni ser är jag kär i material som linne, sammet, bomull i neutrala jordnära & vita toner. Allt för just den den magiska krispigheten jag älskar lite extra den här tiden på året. Detta är hållbara material som jag alltid tycker fungerar och dom svarta detaljerna i lampa & krukor fångar upp både detaljer och material min personliga inredningsstil. Hur snyggt?! Alla dessa godbitar tillhör Ellos Home sortimentet och finns HÄR.

Vårens absolut hetaste trendfärg i år är utan tvekan gult. Det finns massor av härliga detaljer och textiler i denna ljuvliga trendfärg bland Ellos vårnyheter. Extra snyggt är det faktiskt att matcha dessa med just vita & beiga toner.

Övriga färger man ser mycket av i vår kommer från naturen & vad känns vårigare och härligare än det? Tänk dova toner av beige, grönt, vitt & inslag av mycket trä. Älskar!!

Visst är det härligt?!

Jag tycker verkligen inte ni ska missa att spana in dessa nyheter från Ellos Home. Flera av dessa godbitar klickade jag hem direkt ska erkännas! Se mer av dom fina nyheterna i Ellos sortiment HÄR.

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.