Susan Törnqvist

I badrumsskåpet hos en hudvårdsnörd

Inlägget innehåller annonslänkar.

Hej bästa,

Så många av er som ville ta en titt in i mitt badrumsskåp. Ni är ju så fina som alltid ger mig massa komplimanger för min hy & mitt glow. Att jag nördar ner mig och när jag inte är gravid också gör behandlingar vet ni ju. Ni som är nyfikna på mina favorit behandlingar dom gör skillnad så kan ni läsa om dom HÄR.

 

Men ni kanske inte riktigt förstått exakt hur nördig jag är och exakt hur många steg jag faktiskt har i min hudvårds rutin. Haha. Det här glowet kommer av år med bra produkter, exfoliering och fukt boost:)

Så är ni beredda på att kolla in i Badrumsskåpet hos en hudvårdsnörd?

Oh my… som sagt jag erkänner jag är en mega nörd.

Översta hyllan består av ansiktsmasker, dessa mixar jag beroende på behov men lägger oftast två efter varandra & ca 2 ggr/vecka. DESSA peeling pads är grymma både för fukt & exfoliering!

Mitten hyllan består av rengöring, exfoliering & fukt sprayer samt spf. Jag rengör huden i 2 steg & exfolierar i ca 3 steg 🙈😂 DENNA retinol tonic är en riktig favo! En annan prisvärd & grym exfoliering är DENNA! Är man ute efter extra glow & fukt kan jag starkt rekommendera DENNA glow mist!

Nedre hyllan består av mina serum, ögon krämer, fukt boost, 24h kräm & primer. Jag lägger minst 3-4 serum morgon & kväll. Några prisvärda & grymma serum kommer här:

För att motverka plitor & finnar är DETTA grymt.

För att minska porer & förbättra hudstrukturen är DETTA serum super bra!

Min favorit retinol som är bra både mot linjer, rynkor & acne. Det finns i DETTA grymma serum och i en starkare variant HÄR.

Ett sista tips för alla torrisar på vintern. Avsluta med DETTA serum på en beauty blender och dutta över make upen när den är lagd. Fuktboost & glow utlovas!

TÄNK PÅ: När du applicerar flera serum på varandra , börja alltid med det lättaste dvs börja först med dom vattenbaserade & avsluta med dom tyngsta dvs oljebaserade.

Ja som ni ser är det lite olika märken. Det är för att jag efter alla år verkligen hittat mina favoriter och kör på dom. Favorit märken jag har är Biolique rechershe, Paulas Choice, Exuviance, Pixi , The ordinary, Verso mm.

Nyfikna på vilka som är mina 3 måsten både i beauty & hudvård?! Är det något ni önskar att jag skriver om?!

Gillar ni förensten inslag av skönhet här på bloggen?

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina

  Guuuud så roligt att läsa! Ser att du har många av mina egna favoriter i ditt badrumsskåp 😊 Jag kallar mig för en nyfrälst hudvårdsnörd sedan ett år tillbaka, då jag la om hela min hudvårdsrutin totalt och började läsa på i ämnet. Hur gör du med dina olika exfolieringar? Tycker det är så svårt det där när man helst inte ska blanda märken när det kommer till syror… använder själv mycket från SkinCeuticals men har hittat en del grejer från Paulas Choice som jag är så sugen på att komplettera med…. hur gör du? Skulle vara så roligt om du ville skriva mer om detta! Tack för en riktigt bra blogg! Kram

 2. Sanna

  Åh detta var ett riktigt favoritinlägg! GILLAR ABSOLUT!!! Nu är jag så nyfiken på alla dina steg, och ordningen du har dina produkter i varje morgon/kväll 😍 börjar du med salicyd syra eller niacinamide? Kram

 3. Sanna

  Åh detta var ett riktigt favoritinlägg! Nu är jag så nyfiken på alla dina steg, och ordningen du har dina produkter i varje morgon/kväll 😍 börjar du med salicyd syra eller niacinamide? Kram

 4. Caroline

  Jag e så dålig på hudvård men skulle vilja veta och lära mig mer. Serum lägger man innan dag/nattkräm? Tips på bra kräm? Exfoliering, är det en typ av ansiktsmask?

 5. Caroline

  Jag e så dålig på hudvård men skulle vilja veta och lära mig mer. Serum lägger man innan dag/nattkräm? Tips på bra kräm? Exfoliering, är det en typ av ansiktsmask?