Susan Törnqvist

Ovärdligt lifehack

Hej underbara ni,

Små barn, massor av leksaker, inte bara där man vill att dom ska vara utan överallt. Mina tjejer har rummen precis intill våra stora öppna sociala ytor men plockar ändå ut allt & leker där vi är, igenkänning?! Haha

Det gör att vi har leksaker i vardagsrummet, matrummet och i barnensrum. Ni förstår säkert vad jag menar? 🙂 men jag har hottat världens bästa lifehack för alla dessa leksaker, ett snyggt och praktiskt sätt att faktiskt förvara dessa leksaker och ha dom kvar i alla rum så allt inte måste flytta runt konstant. Snygg & praktiskt. Inte ofta jag lyckas kombinera dessa två ska erkännas. Hos mig gåt ju alltid form/design före funktion. Haha

Säg hej till mitt bästa lifehack, världens bästa förvaring till alla leksaker man kan tänka sig. Som minsann passar likarna i vardagsrummet, matrummet, köket & i barnens rum. Ja dessa snygga förvaringskorgar hittade jag i min favorit inredningsbutik i våras och har nu nästan en i varje rum. Visst är dom verkligen snygga?

Ja det är såhär jag personligen står ut med leksaker överallt och samtidigt lyckas förvara dom på ett snyggt och praktiskt sätt.

Ni hittar dessa as fina korgar och mitt bästa lifehack i dessa småbarns år hos The Polpo Hub & jag vet att dom Kommer komma upp på deras hemsida när som så håll utkik. Älskar hela deras fina sortiment så kolla in hela webbshoppen HÄR & ni som bor runt Göteborg måste ni åka till butiken i Hovås:)

Den magiska sittpuffen kommer också från The Polpo Hub & finns HÄR.

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Wow så snygga, bra tips! Har lite samma problem här hemma, med barnens rum på övervåningen och kök och vardagsrum på nedervåningen blir det mycket spring i trappen med alla leksaker som åker ner under en dag!