Så typiskt mig – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Så typiskt mig

Hej fina,

Igår var Första dagen på hela veckan som jag känner att jag har lite mer ork & kraft i kroppen. Vet inte om det beror på att jag fick nytt recept på mina Lergigan så !att jag iaf faktiskt får lov att sova på natten. Men det var iaf magiskt skönt att inte känna mig helt helt tömd på energi. Jag kan inte påstå att jag känner mig pigg men betydligt bättre än dagarna innan, så det är jag tacksam för!

Det som däremot är typiskt mig då är att jag får mina ryck. Jag klarar som ni vet inte stök & oordning men denna veckan har jag inte riktigt orkat. Julstjärnorna i matrummet har hängt kvar, gamla blommor i vaserna & julblommor & tomma krukor. Lite små rörigt där julen blivit bort städad. Sånt där som jag får panik på, jag klarar det inte, jag kan varken slappna av, må bra eller finna ro. Jag vet jag är knäpp, men sån är jag.

Så igår fick jag mig ett ryck🙈😂 Jag röjde och organiserade i tjejernas rum, köpte nya blommor till vaser & krukor, plockade, slängde & flyttade runt på saker, insåg att jag hade massor att sälja av & det största. Jag möblerade om hela Thelmas rum. Sänghimlen jag beställt till sängen och en julklapp ställde till det lite i rummet och jag fick ett ryck.. haha Ja typsikt mig. Det är inte riktigt klart men det känns iaf så otroligt mycket bättre nu och mer anpassat efter henne & hennes nu 2 år än innan.

Såhär såg det ut precis när jag satt upp sänghimmeln i torsdags kväll & ni ser även skymten av bollhavet tjejerna fick i julklapp som ställde till det helt i min hjärna🙈😂

Såhär såg det ut precis innan, inget fel på det heller, men eftersom vi har så högt i tak ville jag ha in lite mer textil och mys, så att den höga takhöjden ihop med dom håra betonggolven skulle ta över.


Så här ser det ut mot den väggen nu. Mycket bättre tycker jag. Håller ni med?!

Lovar bilder på resten av rummet i veckan ska bara fixa dom sista detaljerna:)

Någon mer än mig som känner igen sig i dessa ryck?!

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja Bergkvist

    Jodå, här är en som är exakt likadan! Skillnaden är bara att min sambo alltid ska lägga sig i så jag får inte göra som jag vill fullt ut och det är såå frustrerande 😂

  2. Emelie

    Är exakt likadan! Ibland tror man att man är ensam om att vara lite halvt ”knäpp” 🤪 Mår så dåligt när det liksom haltar, blir obalanserat..kanske för att den där energin som finns i dom där rycken är så obalanserad typ allt eller inget som gör att sinnesintrycken måste vara i balans..funderar mkt det senaste om varför vissa saker är så viktiga eller varför jag gör på vissa sätt återkommande.
    Tack för att du delar med dig 😘

Annons