Susan Törnqvist

Mitt viktigaste 2019

Hej finaste,

Säg hej till ljuset! Åh man blir ju så lycklig! Synd att det försvinner runt 14.30 men vi går iaf sakta mot både varmare & ljusare tider. Älskar! Tycker mörkret är jobbigast på vintern & speciellt här på västkusten där vi nästan aldrig får någon snö som livar upp & ger ljus.

Nu har det gått lite mer än en vecka på 2019, hjälp. Dom här senaste dagarna har inte varit några ljuvliga dagar för min del direkt, så galet trött & illamående. Slutet på graviditeten & det känns verkligen i kroppen.

Jag har inte hunnit eller egentligen så har jag inte orkat, att sammanfatta 2018 här på bloggen än. Jag lovar det kommer! Däremot så tänkte jag sammanfatta lite vad jag tänker försöka att lova mig själv inför 2019. Inga klassiska nyårslöften men det jag känner att jag behöver påminna mig själv om ibland. Det är liksom lätt att fastna i gamla banor & tankesätt.

När man jobbar med sociala medier så är det lätt att ibland få lite ångest, jag har lyft detta för Er här några gånger under förra året. allt mäts i siffror, engagemang, antal följare, likes, kommentarer osv osv. Allt blir liksom en konstant jakt, på fina bilder, publicerade på ”rätt” tider och samtidigt göra allt man kan för att få algoritmerna att ”jobba för” en. Svårt ibland att inte fastna där, i mönstret att man då tappar tron på sig själv ibland.

Men det jag tänker lova mig själv under 2019 är att inte få den där ångesten eller iaf ge vika för dom känslorna. Jag tänker fokusera på det som jag tycker är roligt och försöka strunta i det här med likes, följare, kommentarer osv. Det jag älskar är ju det kreativa, älskar att fota, skapa bilder, miljöer, komma på Content och bara kreativ. Att ha en möjlighet att göra det & fortsätta utvecklas & utmana mig själv. Fortsätta våga mer, våga släppa mer av mig själv och vara jag. Fortsätta göra det där som är så roligt och kreativt och strunta i allt det där andra som tar bort det roliga. Det är ju faktiskt så enkelt: Det ska vara ROLIGT! Inget annat eller hur?!

Att vara snäll mot mig själv, låta kroppen & måendet dessa sista veckor av graviditeten gå före ångest över att man inte publicerar nått den dagen, förhoppningsvis så finns alla ni mina fina läsare/följare & vänner kvar ändå. Likadant när lillebror kommer, tillåta mig själv att njuta av första bebis tiden som jag älskar så mycket utan att pressa mig själv för att jag får dåligt samvete.

Detta ska jag jobba på för mig, mina barn, min familj & alla eran skull. Äkta, här & nu och med fokus på att ha roligt, våga mer & inte känna någon stress. Det känns viktigt för mig 2019. Vad tror ni?

Låter det vettigt att släppa lite av Instagram ångesten, skippa den där stressen & bara ha roligt istället?

Om ni också orkar & vill säga vad ni vill ha mer eller mindre av här & på instagram under året så vore jag evigt tacksam♥️

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.