Är vi överens tillslut?! – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Är vi överens tillslut?!

Hej finaste,

Ja är vi kanske äntligen överens?! Har vi kommit dit efter månader av evig katt & råtta lek?! Kan det vara sant?!

Ja, vi pratar såklart om namn till lillebror. Jag är ju en person som vill ha det klart innan bebis ankomst, så var det med båda tjejerna & dom har hetat det sen dag 1. Så skönt tycker jag personligen, haha. Men ni vet ju att samsas om ett namn till lillebror inte har varit lätt för oss.

Men på nyårsafton så letade jag på sena natten efter namn ihop med min kusin & vips dök detta namnet upp, första namnet som både jag & Daniel båda kan tänka oss. Inte vårt personliga första val men eftersom han inte gillar mitt & jag inte gillar hans så måste vi ju kompromissa eller hur?!

Så nu har vi hittat ett som vi lutar åt & som passar in på kravlistan. Det är ovanligt, det fungerar internationellt, är två stavligt och passa bra ihop med tjejernas namn & att jag sen är lite extra förtjust i killnamn på L gör ju att det passar lite extra ju.. Nyfikna på vilket?!

Lias Thell Törnqvist

Så kommer vi inte på något bättre kanske det blir en liten Lias. Thyra, Thelma & Lias. Passar ändå fint ihop tycker jag & lillebror fick även han ett Th i Thell, vilket jag tycker räknas. Ett fint släktnamn som både jag och Daniel redan bestämt att om vi får en son ska han heta Thell men jag kände inte att det var ett klockrent förnamn.

Thyra, Thelma, Thell… ja ni kanske fattar, jag hade blivit knäpp🙈 sex laxar i en laxask , typ så… sen säger jag fel jämt Thyra & Thelma älskar namnen men asså hjälp så svårt att hålla reda på dom ibland😂 Nån som känner igen sig?!🙈

Passade även på att unna mig & lilla kulan något litet extra.

Något som rymmer både mig och lilla kulan, nu när även om magen inte är jättestor så börjar just t-shirtarna bli lite korta. Så varför inte då så till på den jag spanat på i månader när den är en av få som passar? Tänker att man ibland bara får unna sig nått litet extra ibland för att pigga upp. Håller ni inte med?!🙈😂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jättefint! 😍 Mja, håller med.. Vet om en familj där barnen (nu vuxna men ändå) heter Kristian, Kristina och Krister 😂 Men samtidigt – det är ingen annans rätt än föräldrarna att lägga sig i namnvalen 💗 egentligen!

Annons