Susan Törnqvist

Bakslaget

Hej darlings,

Här ligger jag helt utslagen. Ja verkligen helt slut, illamåendet blir också så otroligt mycket jobbigare när kroppen är trött. Den här månaden är kaotisk för vår del, båda tjejerna fyller år så det ska hållas två kalas med vänner & familj sen har vi jul & nyår som alltid firas här hemma. Min superkraft eller största nackdel beroende på hur man ser det, är att jag oftast bara kör på, tar på mig mer än jag egentligen klarar och bara kör. Sen kommer väggen. Lagom tills när det sista måstet är avklarat så säger det bara stopp. Hit men inte längre.

Igår sa jag till Daniel innan kalaset började, tänk nu älskling, förutom Thyras barnkalas med alla föris kompisar (som vi har på ett lekland) så har vi nu gjort det, den dyraste & jobbigaste månaden på året är avklarad! Nu har vi semester tills lillebror kommer, vilket inte är så många veckor bort. Haha… vi har inte planerat in det här så bra. Hahaha… Det är mycket och att vara höggravid, haha ja jag förstår varför kroppen säger ifrån idag.

Idag blir det bara soffan, lyssna på kroppen & bara vara. Tjejerna började på föris igen efter ett långt lov, kul för dom att få leka med sin kompisar igen! Så Inga måsten för min del utan bara vila, hoppas illamåendet lägger sig lite & bara plöja nån serie, har ni några grymma tips?! Nått jag kan titta på som fördriver lite tid? 🙂

Ha en super fin måndag älsklingar♥️

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Åhhh hoppas att du mår lite bättre snart! ❤️Måste tipsa om Vår tid är nu. Finns säsong 1 och 2. I höst kommer 3. Sååååå bra! Går på SVT play. Kram Christina