En ofrivillig paus – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

En ofrivillig paus

Hej bästa,

Ett riktigt riktigt gott nytt år lite i efterskott älsklingar! Hoppas ni avslutade 2018 på ett härligt sätt & är peppade för nytt år & nya möjligheter!

Här har det blivit lite av en ofrivillig paus från min sida. Livet utanför jobb & sociala kanaler kommer liksom ibland emellan. Jag kan inte påstå att avslutet på 2018 & inledningen på 2019 varit det jag hade förväntat eller hoppats på. Exakt vad som hänt får stanna i det privata rummet. Men det blir alltid stökigt och jobbigt när det är oroligt och svajigt i relationer. Nej, detta gäller inte mig & D, där händer det inte nått konstigt mer än han får stå ut med mina gravidhormoner som stökar till det i kroppen med illamående & allt annat. Haha.. Min fina D ♥️

Men när livet liksom kommer emellan & saker händer som tar upp mycket plats i hjärnan & energi så blir det svårt att hitta ork , motivation och tid till sociala medier. Försöker hålla mig uppdaterad på instagram så kika in där när det kan bli tomt här ♥️

Det har hänt mycket det sista, ett besked som vi fick på semestern som är helt fruktansvärt, både hemskt & jobbigt. Då står jag bara vid sidan & nära. Ni vet när man önskar att det var en dröm eller önskar att man bara kunde trolla. Få allt att bli bra NU!! När saker händer personer som är dom sista på jorden som förtjänar det! Nä så orättvist & hemskt! Blir så ledsen..

Livet! Ja inte alltid lätt och ibland så orättvist på många sätt. Det gör ibland att livet här kommer i kläm. Hoppas ni finns kvar & förstår♥️

Nyår firade vi ett riktigt stort gäng med barn hemma med massa god mat. Älskade vänner, så fina & fantastiska!

Jag ska samla ihop en kort resumé av 2018, den var väldigt uppskattad förra året så den kommer här inom kort.

Tänkte även samla lite tankar för tiden framåt. Har inga löften för 2019, har ni det?! Men jag har mål & tankar för dom kommande 353 dagarna. Det jag känner mest är nog struktur, hur jag ska få ihop livet, vardagspussel, 3 barn & jobb på ett ostressigt och hälsosamt sätt. Det känns för mig som en viktig punkt.

Någon som förstår vad jag menar?

På tal om nått annat så har jag haft galet ont i magen i natt & nu på morgonen & dagen. Jag har kännt rörelser så det känns ju väldigt tryggande. Men det är ömt, spänner & gör ruskigt ont. Inte som samandragningar eller värkar utan bara ont men inte som när man är dålig i magen. Otroligt märklig och konstig smärta.

Någon av er som upplev likadana känslor när ni varit gravida? Vad hjälpte isf & vad berodde det på?

Ha en jättefin dag fina & om ni har ledigt ett par dagar till NJUT!!

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ebba

    Jag har haft ont nästan genom hela min graviditet från och till. Är nu gravid i v 18 så inte kommit så långt som dig men smärtorna tros vara växtvärk om man tror barnmorska och läkare. Å håller med om att de är konstiga å ganska starka smärtor från å till.

Annons