Susan Törnqvist

Liten blir stor

Hej finisar,

Inte många dagar kvar nu av 2018. Tänkte jag skulle göra en års summering efter nyår, vill ni läsa det?

I torsdags hintade jag om ett nytt litet DIY projekt på instagram. Älskar lagom stora projekt & förverkliga en bild jag har i huvudet gör att se det färdiga resultatet. För mig är det nästan som terapi. Någon som känner igen sig? Hur som helst, många av er som var nyfika, så ny ska ni få se vad jag hittat på.

Mini har alltså fått sig en växasäng, svårt att hitta tycker jag. Thyra hade Ikeas tidigare variant på deras Minnen så den hade jag liksom redan avverkat. Haha

Även om den är super fin så var jag sugen på nått nytt. Så jag fastnade för Ikeas Sundvik växasäng och bestämde mig för att måla om den och samtidigt sätta på några knoppar för ett lite annat utseende.

Tycker faktiskt det blev super fint och med lite nya lakan, en sänghimmel & en pläd som jag beställt blir det nog pricken över i:et.

Sängen är målad i en möbelfärg med som är i kalk så den är verkligen super matt, vilket jag gillar. Färgen är lite greige eller beige/grå/rosa i dov matt ton. Super mysig, ljus men inte vit eller grå.

Vad tycker ni?

Ikväll ska vi fira julafton igen men först skså nu ska jag ge mig ut & fixa lite inför nyår. Nya blommor ska köpas, ut med jul blommorna & in med lite krispigt nytt inför nyårsafton. Kanske hitta nått att ha på mig med & lite annat.

Ha en fin dag!

Kramar darlings💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.