Susan Törnqvist

All about Christmas

God fortsättning till er alla underbara! Här har vi en lugn dag där vi gör absolut ingenting, äter resterna från gårdagen, leker med julklapparna, myser framför julfilmer och bara är. Underbart faktiskt! Håller ni inte med? Imorgon laddar vi för den årliga annandagstraditionen med bio & middag. Detta har vi gjort varje jul genom hela min uppväxt & nu har jag & mamma fört vidare traditionen till min familj & våra barn. Alltså så mysigt! Älskar traditioner, speciellt kring jul & vill alltid göra julen så mysig det bara går. Har ni traditioner ni för vidare till era barn?

Julafton spenderade vi här med pappa, mamma, Kjell, Daniels föräldrar & syster här hemma. När min syster kommer ner från Stockholm slutet på veckan blir det julaftons firande igen. Mys!

Tänkte bjuda på lite bilder från vår julafton igår. Thyra vågade för första året krama Tomten. Vår Tomte är vår helt fantastiska granne. Så gulligt att han ställer upp & lämnar sin familj för att komma över & vara vår tomte för våra barn. Perfekt för Thyra som har alla i vår familj samlade & då inte kan ”lista” ut vem som är tomten. Ändå mysigt om dom tror på Tomten & lite jul ”magi” när

Dom är små tycker jag. Håller ni inte med?

Ha nu en riktigt fin tisdags kväll & juldag!

Massor av riktigt stora kramar från mig💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.