Ett enda stort ??? – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Ett enda stort ???

Hej fina,

Vilken vecka, ja fy rent ut sagt🙈 Efter att ha kommit hem från 12 dagars semester, så är listan över allt som ska fixas inför julen galet lång men sen att drabbas av ett illamående som inte tillåter kroppen att behålla något, knappt dryck dom senaste dagarna gör allt en aning svårare & kroppen känns en aning på gränsen ska erkännas🙈 Så förlåt för dåligt uppdaterande just nu, ibland måste jag bara tillåta mig själv att landa & vila. Så förlåt bästa ni!! Men nu är det tufft ska erkännas! Förhoppningsvis bara runt 7-8v kvar så bara att kämpa in i mål & vara evigt tacksam att jag trotts allt är frisk, faktiskt det allra viktigaste, även om det är jobbigt.

Så otroligt många av er har frågat om det runda bordet hemma & vart det kommer ifrån. Jag har ännu inte helt bestämt mig, haha jag vet så typiskt mig🙈 Vet inte om det är gravid hormoner eller att jag inte mår på topp som gör att jag har svårt att fatta ett beslut. Haha igenkänning?!

Vi behöver ett stort bord, har förstått att det ser litet ut på bild men det är nästan 140cm i diameter bland dom största jag hittar. Jag vet att jag vill ha ett runt bord mest osäker på vilken stil. Samt att ett bord i 140-150cm i diameter är sjukt svårt att hitta till bra & vettigt pris. Så på listan har pris, storlek, design & att benen måste vara i mitten men vill inte ha en kabeltrumma stått. Inte så lätt.

Nu står detta här som en väldigt fin följare så gulligt tipsade om! Ni är ju för underbara ska ni veta!! Tack snälla söta Maria ♥️ återstår bara att se om velpelle kan bestämma sig🙈

Vet att det är ett runt bord jag vill ha här, känns trevligare, passar mycket bättre i rummet då det blir luftigare och det verkligen känns så mkt mer harmoniskt & mindre trångt än det avlånga. Men sen får vi se om jag ångrar mig eller inte gällande design. Har två drömbord i huvudet, men ett är i glas, något min fina man bara vägrar med snart 3 barn & det andra i sten mer praktiskt såklart men då snackar vi prislappar på 25000 & 40000:- 🙈 Hjälp! Haha med små barn. Ni kanske förstår ångesten?!

Bordet här hemma kommer iaf från Day Home & ni hittar det HÄR.

Vad säger ni?! Hiss eller diss?

Förövrigt hittat världens finaste skål till nötterna. Hur fin?! Den även knäcker nötterna i locket! Asså jag älskar den! Kommer från min favorit butik The Polpohub där även duken finns😍🙌🏼 Nötknäckaren kommer från Seletti & såg att den inte finns på hemsidan så jag hittade den även HÄR.

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons