Susan Törnqvist

Vår tid med Luvabella

Inlägget är i annonssamarbete med TOYS ”R” US & BR

Hej darlings,

Nu har Luvabella varit en del av vår familj i några veckor och hon är verkligen tjejernas favorit. För mig som mamma så såg jag Luvabella som ett utmärkt sätt att introducera tjejerna för hur det blir om några veckor med ett nytt syskon. Älskar inte ni som mig, leksaker som också kan lära & utveckla barnen?

Men hur har det gått, hur har tjejerna varit? Vad tycker tjejerna om henne? Ja, jag tänkte ni skulle få en liten uppföljning på Luvabella och hennes utveckling. För jag vet att ni är många som undrat.

Ni som läser bloggen & inlägget om Luvabella tidigare vet att hon är en interaktiv docka. Det är otroligt häftigt att se hur mycket hon utvecklas ju mer tjejerna leker med henne. Hon börjar med att prata bebisspråk och med tiden så lär hon sig fler och fler ord och börjar tillslut prata & interagera med tjejerna. Säga vad hon tycker är roligt, vad hon vill leka, när hon är trött, säger vad maten hon får smakar och både sjunger & skrattar. Fler med mig minns kanske dockorna som fanns när jag va liten som man bytte skiva på och som pratade då, hur roligt det var? Jag vet att jag älskade det! Luvabella är verkligen precis så men helt otroligt mycket mer utvecklad än på min tid. Hon är verkligen ”mänsklig” fast hon är en docka. Så ni kan ju tänka er hur otroligt roligt det är för tjejerna.

För Thyra såklart ännu mer för hon ser Luvabella som sin egna lilla bebis, som hon matar, lägger och leker med. Jag blir så varm i hjärtat av att se henne, hur kärleksfull och ömsint hon är mot dockan & tänker bara på hur fin hon kommer vara mot sin lillebror sen.

Jag personligen är otroligt imponerad över Luvabella & faktiskt otroligt förvånad över hur mycket hon lär sig med tiden. Hur lärorik hon är för tjejerna med det här med att vara omhändertagande. Att tjejerna sen älskar henne är ju faktiskt helt fantastiskt!

Dom leker tittut, sjunger sånger, kittlas och leker för fullt med varandra. När Luvabella blir trött säger hon till & då ger dom henne vällingen och Luvabella somnar gott precis som en liten bebis.

Luvabella följer med oss nästan överallt. Hon har till och med fått en egen plats i vagnen. Nu har hon varit med oss i fjällen på semester. Thyra ville väldigt gärna även att Luvabella skulle få resa med till Kanarieöarna men där sa mamman stopp🙈 Men annars så följer hon med oss som en extra liten familjemedlem. Det är tjejerna som tar hand om Luvabella & Thyra visar så gulligt sin lillasyster hur hon ska göra för att ta hand om dockan. Så gulligt så man dör.

Som sagt tjejerna älskad henne verkligen så jag kan som mamma verkligen varmt rekommendera Luvabella som en perfekt julklapp. Luvabella finns att köpa hos BR & TOYS ”R” US.

Jag vet att om Thyra inte fått henne innan så hade hon blivit överlycklig på julafton om Luvabella låg i ett paket.

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.