Susan Törnqvist

Hej mitt vinterland

Hej fina,

Ja tänk på några timmar gick det från ca 30 grader & sol och bad till 10-15 minus grader med snö & skidåkning. Riktiga kontraster. Otroligt mycket lättare livet är i värmen ändå måste jag ändå säga även om jag älskar snö i december. Blir sån härlig julstämning för det kan jag inte påstå att värmen gav mig direkt. Men att klä barnen i alla lager med kläder både underställ & alla ytterplagg är lite jobbigare än en tunn sommarklänning. Haha.

Men sån otrolig lyx vi har ändå som faktiskt har möjligheten att ge barnen det här ändå. Både resor till värme & snö. Sånt man inte ska ta för givet, vilket ibland är svår att förklara för barnen ändå. Kan ni hålla med? Man vill ju ge barnen allt man kan men samtidigt förklara att det inte är något som man kan ta för givet. Hur gör ni?!

Så många som frågat om mössan & polon. Tröjan kommer från Lisa Yang köpt i år och mössan är nog 3 år gammal från Acne. Osäker på om färgen finna kvar idag.


Bjuder på en liten bildbomb från dagen med snö och mys hela familjen & med våra fina vänner. Mini bröt ihop för att inte hon fick åka med Thyra i dom stora backarna, lilla hjärtat.

Eftersom vi har en egen stuga här uppe så åker vi minst 2 ggr per år och redan sen Thyra va 2år har hon åkt alla backar med oss och nu är det så självklart även minis tur. För det är så häftigt att se hur grym Thyra är idag när hon med sån kontroll swishar ner för alla backar. Grymma T♥️

Mina älsklingar! Så tacksam att jag har er asså! Bästa i livet. Allt runtom är bara detaljer med min familj Är oslagbar & lätt det bästa jag gjort i livet!! Snart blir vi en till i det här gänget. Svårt att se hur konstellationen blir då. Så spännande & förväntansfullt! En liten fortfarande helt namnlös liten lillebror. Behöver fortfarande massa härliga namnförslag känner vi, för det står still🙈

Efter snö, kyla & skidåkning är det ändå bra mysigt att komma hem hit ändå. Sätta på en brasa & lägga möra ben i soffan. Ännu en hel del fix kvar att göra här i stugan som vi verkligen vill inreda i vår stil men ändå i en stil av Aspen & fjällen. Så det blir ett projekt ett steg i taget. Mysigt ändå.

Nu sover tjejerna & vi kollar finalen på Musikhjälpen, första året jag helt missat denna fantastiska vecka. Vilket känns lite sorgligt, då jag älskar musikhjälpen.

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.