Susan Törnqvist

En tanke….

Hej bästa,

Ligger här i solstolen efter bad med en sovande liten mini i famnen, eftermiddagssolen värmer i ansiktet, ser T & D leka i poolen & jag är sjukt lycklig & nöjd. Nöjd att jag faktiskt vågade kliva på planet igår med familj & världens finaste vänner för den här semestern. Det va inte helt utan ångest men just nu värt allt det. Kanske uppskattar jag det lite mer då?! Just för att vägen hit varit lite jobbig…

Nått som slog mig dock är det här med mina kanaler. Många säger att man tappar följare, engagemang & allt det där så fort man är på semester. Att man inte är intresserad av att bombas med semester bilder utan istället vill ha det ”normala”. Så jag fick en tanke: vad vill NI se? Inte lyssna på vad andra säger utan istället vill jag veta hur ni som följer mig här & på insta, vad ni vill se? Vad vill ni läsa mer om här inne & vad vill ni se för bilder på insta? Är det jobbigt med semesterbilder & uppdateringar kring livet exakt just nu? Vill ni se mer inredning istället?

Svårt ibland tycker jag att veta. Vad är egentligen intressant??

Tanken med instagram från början va väl precis det, instant? Dvs här & nu?! jag & många som jobbar med detta vi fotar ju ofta många bilder vid samma tillfälle, i en plan för att kunna ha ett bibliotek till alla uppdateringar på alla kanaler dagligen. Givetvis är inte alla bilder så men en del. Men va händer då när man inte är hemma i vardagen & traskar? Utan är på semester? Blir det inte konstigt då om inte livet följer med på sociala medier? Åh svårt ändå att veta ibland.

Så ös på med det ni vill läsa & se mee av♥️

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.