Susan Törnqvist

Flygresan?! – skräcken

Hej bästa,

Då har vi äntligen landat i Las Palmas & sitter på bussen på väg till hotellet. ÄNTLIGEN! Nu kan jag slappna av i en vecka innan nästa flygning!

Ja hur gick flygresan?!

Ja vi är ju framme, hela & rena så att säga haha. Så ja det gick ju bra. Men nej fy asså. Starten, gick toppen och egentligen första två timmarna, lite små skakigt korta stunder men inte så farligt ändå. Jag åt ju mina Lergigan 30 min innan star 2st. Dom jag tar till natten så inte comp utan vanliga, dom man blir lite trött av. Första skakningarna fick jag lite ångest över men sen började tabletterna ge verkan och jag kände ingen ångest. Klart obehagligt med lite skak men ingen ångest på så vis som annars.

Men efter 2,5h när vi lämnat land & begett oss ut över havet började det. Turbulensen och dom första två omgångarna va hemska men eftersom jag ringt till Ving innan & berättat om min rädsla och även sa till personalen när vi klev ombord så fick jag världens bästa bästa hjälp! Alltså all kärlek till er♥️ Den skräcken och dödsångesten jag får, omöjligt att beskriva. Men sjukt hemsk. Vid sista omgången riktig turbulens stängde jag ögonen och andades genom näsan och ut genom munnen, precis som jag hanterat mina förlossningar vid värkarna och det hjälpte jätte mycket! Tog en tablett Lergigan till och kunde faktiskt ”njuta” eller isf hålla mig lugn sista 1,5h i luften. Tänk. Även landningen gick så bra. Så av två skräck moment för mig så kändes två bra. Det är just skräcken vid turbulensen jag har sjukt svårt att hantera.

Men nu framme, landade på hotellet och har hunnit njuta i eftermiddags solen & barnen har badat för fullt. Magi!!

Nu vet jag inte hur det hade kännas utan lergiganen i kroppen. Men jag som annars däckar 30 min efter min dos på kvällen har inte känt mig trött alls under dagen. Måste bero på stressen och då vill jag inte ens tänka på hur det hade varit utan lite lugnade🙈

Nu ska vi njuta lite av mys, sol värme, vänner & familj ♥️

Ha världens bästa fredag älsklingar 💋

Kramar♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.