Susan Törnqvist

Våningssäng – en praktisk lösning för alla

Inlägget är i annonsamarbete med Trademax

På Thyras önskelista står sen länge en våningssäng / loftsäng. Något hon önskat sig så länge så självklart ska hon få en nu. Antingen i julklapp eller födelsedagspresent som löper med 2v mellanrum. Är ni som jag på jakt efter en våningssäng så kan jag varmt rekomendera er att kolla in Trademax.

Dom har ett stort utbud med massor av olika våningssängar som passa alla rum och stilar till riktigt bra priser. Vi som även är i full gång att inreda vår fjällstuga letade länge efter ett par snygga stilrena våningssängar dit. Hos Trademax hittade vi precis det vi sökte. Så grymt!

Den här fina våningsängen hittar ni hos Trademax.


En våningssäng är en perfekt lösning för många olika typer av behov. Antingen som i vårt fall men stugan, där vi behöver få plats med fler sovplatser på relativit liten yta. Men även till ett barnrum där syskonen delar rum. Hur mysigt är inte det att dela rum med sin syster eller bror?! Det är både praktiskt och smart med en våningssäng om man har begränsad boyta men samtidigt inte vill tumma på det estetiska för det finns verkligen så många olika modeller att välja mellan.

Precis som T drömde jag själv om en våningssäng som liten precis som T och tycker verkligen det är så mysigt! Om man väljer en loftsäng, varför inte passa på att göra en myshörna under till eller kanske en koja med mysig belysning för dom små barnen. Det finns ju faktiskt så många olika möjligheter att göra något riktigt personligt med er våning/loftsäng.

Vilket barn hade till exempel inte älskat denna loftsäng med rutchkana?!

Visst är den fin, en riktig dröm för vilket barn som helst, ni hittar den såklart HÄR på Trademax.


Här kommer några fler fina favoriter från Trademax härliga utbud av våningssängar som jag verkligen tycker ni ska spana in HÄR.

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.