Det absolut sista jag behövde höra just nu!! – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Det absolut sista jag behövde höra just nu!!

Hej bästa,

Hoppas ni mår bra! Jag brottas fortfarande med förkylning. Attans måste verkligen bli frisk till fredag när vi åker till Kanarieöarna. Innan dess ska det också packas för en hel familj till solsemester & även till skidsemester eftersom vi åker direkt från solen till sön & vår stuga i Branäs. Så det blir dubbel packning så denna veckan är helt galet fullspäckad. Måste köpa julgran, julklappar, packa & fixa allt annat praktiskt runt om. Så ingen tid alls riktigt dessa två dagar att brottas med varken illamående eller förkylning just nu🙈

Funderar på att köpa en Babyzen YoYo till resan till mini. Smart med en vagn man kan ha på flygplatsen & slipper checka in tänker jag. Nån av er som testat & har erfarenhet? Hiss eller diss?

Som ni vet är flyga min största skräck eller egentligen att nått ska hända under flygningen. Detta har jag ju ventilerat med er några gånger både här & på insta. Så när jag fick en kommentar om en skräckupplevelse under en flygresa blev jag helt paff. Jag förstår att det inte på något sätt var illa ment på något sätt & jag är så ledsen för det som hände även om allt gick väldigt bra för alla. Så var detta verkligen det absolut sista jag behövde läsa 2 dagar innan en flygresa jag fruktat för sen vi bokade den i maj. Som så många av er också vet.

Som sagt jag förstår att det inte var något illa ment på nått sätt. Men för mig så var detta nog den värsta informationen jag kunde få till mig just nu! Jag ringde Daniel direkt. Det sista jag behöver höra om är skräckresor, upplevelser eller händelser. Jag har tillräckligt med ångest för att sätta mig på det där planet på fredag ändå. Så jag blev faktiskt förvånad. Otroligt förvånad, att även om tanken säkert inte va illa ment att man kände behov att dela den med mig som flera gånger uttryckt min stora skräck för just flygning. Jag behöver få lugnande information, ljungande erfarenheter och verkligen inget som kan stressa upp mig mer än den stress jag redan känner.

Förstår ni vad jag menar?!

Jag menar inget illa, men som sagt för mig var detta det värsta jag kunde få läsa & det sista jag behövde veta just nu! Skräcken😱

Ibland blir jag faktiskt förvånad över dagens samhälle. Vi lever i ett samhälle där allt ska vara PK vi ska väga vartenda ord på guldvåg. Vi som jobbar med sociala medier måste inför varje inlägg vara beredda på såkallade bajs mackor när vi skriver om saker som inte är guld & gröna skogar men får ändå “skit” om man visar upp en för filtrerad verklighet. Moment 22 helt klart.

Jag undrar om vi ibland tappat bort oss i den digitala världen och därmed den sociala kompetensen bara för att vi så snabbt och enkelt kan kommunicera med varandra bakom en skärm. Ibland kanske utan att tänka. För det finns så många gånger jag undrar, skulle man säga exakt såhär framför någon om man hade en vanlig konversation i verkliga livet?

Detta har inget med kommentaren ovan att göra utan något jag dagligen tänker på när man får DM, kommentarer eller meddelanden.

Har vi tappat bort oss bakom skärmarna?! Och är det verkligen att agera PK som annars är så viktigt idag?!

Nä nu åter till packningen!

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons