Susan Törnqvist

Det vi inte får glömma

Inlägget är ett annonssamarbete med Direkto http://www.direkto.se.

Hej fina ni,

De flesta av oss har säkert lån, jag tog mitt första lån när och Daniel köpte vårt första boende. Det finns alltid olika anledningar till att vi ibland är i behov av ett lån. Ni vet livet och dess olika vägar helt enkelt. Men det vi däremot inte är så bra på när vi behöver låna pengar är att jämföra våra räntor & jämföra vilka banker som faktiskt kan ge oss bäst ränta på våra lån.

Direkto är en låneförmedlare, inte en bank eller ett företag som på något vis vill uppmuntra något till att ta ett lån och det vill verkligen inte jag heller. Utan tänk er för innan, är vårt tips såklart. Men när behovet finns av olika anledningar så hjälper dom till att ge oss lägsta möjliga ränta genom att jämföra dina räntemöjligheter hos olika banker, vilka villkor & räntor man får åt oss. Samtidigt som Direkto bara tar en kreditupplysning, för minsta möjliga påverkan på din kreditvärdighet.

Visste ni det?! Att flera kreditupplysningar på kort tid kan påverka vår kreditvärdighet negativt? Samtidigt som det är så otroligt viktigt att vi jämför banker och vilka räntorna vi får innan vi tar ett lån, så ger varje förfrågan hos respektive bank en kredtitupplysning. Hos en låneförmedlare som Direkto så löser istället dom ”mäkleriet” mellan bankerna åt oss. Vilket endast görs med en kredituppslyning som tidigare nämnt.

Direkto är alltså ingen bank som lånar ut pengar själva & uppmuntrar inte alls någon till att ta lån utan är en låneförmedlare. Det innebär också att det inte är Direkto själva som bestämmer vilken ränta du får utan det gör bankerna.

Direkto är en kostnadsfri tjänst, helt utan dolda avgifter. Vi lånetagare betalar alltså inte något för tjänsten utan det gör i själva verket bankerna. Det är bankerna som står för kostnaden av tjänsten. Direkto är inte heller bindande på något vis. Vilket kan vara bra att känna till.

Så när ni är i behov av ett privatlån för ex en renovering, utbyggnad, billån eller liknande eller vill samla dina tidigare lån & krediter till ett samlat lån så tycker jag verkligen att ni ska använda er av Direkto. Det är verkligen så extremt viktigt att vi vågar jämföra & tänker på vilken procents ränta vi blir erbjudna. Mer om Direkto kan ni läsa här.

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.