Susan Törnqvist

Vi har fått en bebis – Luvabella

I annonssamarbete med TOYS”R”US & BR.

Ja vi har fått en ny liten bebis i familjen nämligen Luvabella. En interaktiv docka som är precis som en riktig bebis & tjejernas absoluta favorit. Eftersom Luvabella är som en riktig bebis är hon ett utmärkt sätt för oss att förbereda tjejerna på hur det blir när dom får ett nytt syskon om några månader. Har ni aldrig funderat på det, hur man bäst förbereder sina barn för ett nytt syskon?

Luvabella är ett utmärkt verktyg för det tycker jag och Thyra älskar henne precis som ett syskon, hon matar, nattar, tröstar och lilla Luvabella är verkligen en del av vår familj nu. Medans Thelma som är så liten verkligen får en förberedelse för hur det kommer bli med ett nytt litet syskon i familjen. Speciellt eftersom Luvabella är så interaktiv. Det är verkligen som att ha en liten ny bebis i familjen, hon pratar, sjunger, leker, skrattar samt mycket annat. Något tjejerna verkligen älskar, det blir verkligt och mysigt på ett helt nytt sätt. Där dom får lära sig att att ansvar för en helt egen liten baby.

När Thyra först såg Luvabella på BR & TOYS”R”US blev hon helt frälst, vilken dröm för en snart 5 åring som snart ska bli storasyster för andra gången att få en egen liten baby att ta hand om. Själv blev jag extra förtjust i just det faktum att jag såg möjligheten att förbereda & introducera en ny familjemedlem & ett nytt syskon till tjejerna på ett lärorikt och givande sätt. Är inte det perfekt? När en leksak blir en win win för hela familjen.

Det ska bli så otroligt roligt att se hur tjejerna kommer att utvecklas ihop med Luvabella nu. Kommer dom bli mer förberedda på ett syskon och vad kommer dom lära sig. Jag kan faktiskt själv minnas hur jag som liten drömde om en egen liten baby, lindande in min docka i jackan på stan och lekte att hon var på riktigt. Så jag får verkligen sånna barndoms minnen att se speciellt Thyra med sin egna baby som dessutom är så verklig. En riktig dröm för vilken liten flicka som helst!

Personligen är jag extra förtjust i leksaker som är lärorika och ger barnen nått mer, som ger tillbaka och på ett eller annat sätt lär barnen att ta ansvar, utvecklas. Precis detta gör Luvabella så jag som mamma kan verkligen rekommendera er denna interaktiva docka som en riktigt bra men framför allt otroligt uppskattad julklapp till era barn.

Ni köper Luvabella på BR eller TOYS”R”US.

Kramar från oss❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Hej. Jag löste fråga och hoppas du orkar svara. Nu dotter fick en luvabella idag och den låter bara samma ljud hela tiden. Inget händer. Va det sån början med eranmoxå. Hon liter inget annat än just det ljudet… hela tiden hon tar inte nappen eller nåt annat