Susan Törnqvist

En natt i Göteborg med företagsbostäder

Inlägget är i annonssamarbete med Företagsbostäder.

I början av veckan så bodde jag en natt i Göteborg. Så himla mysigt och jag gjorde det inte som man annars brukar göra, på hotell, utan jag bodde i en stor härlig lägenhet uppe bland takåsarna i Vasastan i Göteborg i en lägenhet tillhörande Företagsbostäder.

Företagsbostäder har över 1800 företagsbostäder i olika storlekar centralt belägna i bland annat Göteborg, Stockholm, Malmö samt Linköping och några fler orter i Sverige. Att hyra en lägenhet av Företagsbostäder är perfekt om man ex jobbar på en annan ort under en period eller om man bara reser mycket i tjänsten och är trött på opersonliga och dyra hotellrum. Företagsbostäder erbjuder nämligen ett företagsboende som är upp till 50% billigare och definitivt mer hemtrevlig än små trånga hotellrum, samtidigt som man kan få dom bekvämligheter man önskar så som städ och service.

Hos Företagsbostäder har den anställda alltså alla bekvämligheter man får på ett hotell men får samtidigt ett hemtrevligt och privat boende där man kan ta med sin familj, bjuda hem sina vänner/kollegor, ja helt enkelt leva ett så normalt liv som man annars gör hemma men på annan ort. Den anställde slipper bland annat äta ute varje dag utan kan i lugn och ro laga sin egen mat och slappa i soffan precis som hemma. Hur smidigt är inte det?!

Det är både super enkelt och smidigt att hyra en bostad till sina anställda och istället för att krångla med svåra andra hands kontrakt och liknade finns här en enkel flexibilitet. Det finns flexibla avtal, 24h jourservice. Vi hämtade enkelt upp nycklarna på ett hotell i centrala stan & begav oss mot den härliga lägenheten. Allt genom att få bästa service och bemötande.

Eftersom utbudet på lägenheter är så stort kan man enkelt anpassa sitt boende efter sina egna behov, så som storlek och läget, vill man bo nära kontoret eller stan osv. Så bra!

Har man som företag många anställda dom reser i tjänsten och som dom flesta önskar vill spara in pengar på sina resekostnader så är verkligen Företagsbostäder ett utmärkt och smidigt samt hemtrevligt alternativ till dyra hotell.

Vi trivdes verkligen så bra i lägenheten vi bodde i. Den va stor, fräsch, rymlig, låg med en vacker utsikt över staden och hade samtidigt alla bekvämligheter vi kunde önska. Ex en smart tv, internet, tvättmaskin och torktumlare och ett stort härligt kök.

Jag kan varmt rekomendera er företagsbostäder och är ni nyfika så tycker jag verkligen ni ska läsa mer om

Företagsbostäder och kolla in deras härliga utbud som passar just er HÄR.

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.