Susan Törnqvist

När det tar emot

Ja ibland är det verkligen inte helt enkelt. Det tar emot, man får prestationsångest och det kan verkligen gå från vecka till vecka. Just nu har jag en dipp där jag inte alls får ihop det & andra veckor så går det sjukt bra. Som livet i stort helt enkelt.

Men tänker att det är bra att visa alla nyanser här. För jag lever inget perfekt liv precis lika lite som någon annan & det man ibland kan se på en bild är så lite av verkligheten. Förstår ni vad jag menar?

Jag älskar mina sociala medier, instagram & bloggen här. Det ger mig så stort utlopp för det som jag älskar nämligen att vara kreativ. Men baksidan är också just att kämpa mot siffror konstant. Ibland känner man verkligen hur allt bara flyter på & engagemanget är på topp, vissa veckor som denna när det är segt då drabbas jag alltid av enorm prestations ångest. Daniel säger alltid åt mig att slappna av, att det är så inland men att det alltid löser sig och han har så rätt men gud ibland har jag svårt att tänka så när man är mott upp i det.

Man ska kämpa med högt engagemang, likes, kommentarer, räckvidd visningar, besökare osv osv. Algoritmer som avgör vad som är intressant och inte. Vet att man egentligen inte ska tänka så mycket utan bara låta det vara så. Ibland toppen & ibland är det lite sämre. Beror så mycket på årstid, tidpunkter, det som händer runt om osv osv. När man som jag inte heller mår så bra då hamnar allt lite efter. Jag har i princip mått illa konstant hela 2018, inte lika illa i förra graviditeten som i denna som är hemsk & det tar så galet mycket energi bara det. Så självklart påverkar ju det med men ibland behöver man bara säga det högt.

Att det tar emot. Kan ni känna igen er? Har ni några grymma knep att ta till när det är svårare. När man känner sig sämre & inte riktigt får till det? Vad gör ni & vad fungerar för er?

Ja mest svammel & tankar men tänker att det är bra att visa dom sidorna med eller?

Ni är bäst❤️

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.