Susan Törnqvist

På hemligt uppdrag

Hej fina,

Oh nu är jag helt slut. Däckar vilken sekund som helst nästan, dom är illamåede tabletterna jag tar till natten gör mig helt slut ska jag erkänna. Hade man tagit dom på dagen hade jag inte kunnat röra mig 🙈

Men måste bara snabbt kika in säga hej & berätta lite om vårt hemliga uppdrag:)

Ja idag satte jag mig i bilen med mamma & tjejerna super tidigt för att ta oss mot vackra Stockholm och ett super roligt och spännande uppdrag som jag snart kan berätta mer om och som jag och tjejena gör med Loppi🙌🏼

Alltså så himla kul! Tjejerna har sett fram emot denna dagen och va verkligen såå duktig! Alltså mitt hjärta, man blir ju så stolt❤️

Så glad att få chansen att göra detta ska jag erkänna och det va verkligen så kul! Ska verkligen bli så roligt att berätta mer för er om detta inom kort:)

Vi spenderar natten på härliga Hotell Kung Carl, där vi också spenderade dagen för vårt roliga projekt. Ett av mina favorit hotell faktiskt, bott här flera gånger tidigare. Ligger verkligen helt perfekt mitt i city, nära till allt som restauranger, lekplats i Humlegården & shopping. Sen barnvänligt och stora fina rymliga familjerum där man utan problem får plats hela familjen med all packning, barnvagn & flera sängar. Sånt är otroligt viktigt för mig, det måste kännas mysigt och hemtrevligt samtidigt vara så pass rymligt att alla får plats:) Verkligen ett hotell jag varmt kan rekommendera er!

Efter vi va klara åt vi en mysig sen lunch på Eataly, tog en kortis på stan och åt sedan middag på nyöppnade Calle P ihop med min syster som bor här i Stockholm och hennes sambo. Super mysigt och så gott. Speciellt för mig som mest föredrar vegetariskt eller fisk för det är det bästa ihop med illamåendet av flera olika anledningar. Men det hjälper mig lite & allt som bara gör lite skillnad är helt fantastiskt. Mår ni som Mig kasst så testa att äta lättare & fräsch mat som inte är så svårsmält, det gör så mkt för mig iaf:) Som sagt det blir ett ju tillslut ett normal läge eftersom jag nu gått nästan 200 dagar med detta illamående. Men som sagt under 100 dagar kvar nu, det är ju alltid nått eller hur?!🙌🏼

Nä nu lite sömn & sovmorgon med tjejerna.

Sov gott bästa💋

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.