Susan Törnqvist

Dilemman dilemman…

Hej fina!

Hoppas ni har en tintigt fin start
på helgen! Jag hsr spenderat dagen på Liseberg tillsamans med Anna-Karin & Lina två influencer kompisar till mig som bor i Stockholm. Så jag & tjejerna mötte upp domm på Liseberg för en mysig dag!

Nu laddar vi om batterierna hemma innan vi tjejer ska mötas för en Middag på stan. Ska bli så mysigt, tjejsnack & mys med fina vänner!

Nått annat som jag har som dilemma just nu är köksbord. Jag har helt snöat in på att jag vill ha ett runt matbord. Det är så socialt & trevligt tycker jag. Däremot så sjukt svårt att hitta. Speciellt då jag inte vill vänta 6-8 veckor utan hitta nått som finns med omgående levererans. Vill inte ha ett bord som har en pelare i mitten & inga ben ut på kanterna heller… Ja ni fattar jag är omöjlig🙈😂

Behöver dessutom ett bord i 140cm i diameter och helst inget i trä. Haha. Kravlistan är ju lång🙈 har ni några bra tips?

Tror ni inte att det hade blivit fint med ett runt bord här?

Dessa två har jag hittat. No early birds bordet är min dröm men finns inte med omgående leverans & kostar en halv förmögenhet, Menu bordet finns med snabb leverans men är inte heller gratis. Haha

Så har ni några tips så snälla säg till! Jag behöver all hjälp jag kan få💕🙏🏼

På tal om något annat så vill jag bara tipsa om att Yoursignart nu i helgen har hela 30% rabatt på våra skräddarsydda posters. Hur bra?! Perfekt som julklapp till någon du tycker extra mycket om. På våra posters kan du nämligen samla hela din familj, dina barn, syskon eller vänner helt unikt för just er! Är inte det en extra kärleksfull gåva så säg. Spana in sortimentet & handla dina posters till 30% rabatt med koden blackfriday HÄR🙌🏼

Kramar 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.