Susan Törnqvist

Roligaste på länge

Hej babes,

Åh nu har jag kommit hem, lagt mig i soffan med tjejerna som sover, Daniel är i stugan i Branäs med den nya inredningen till stugan. Så jag ska kolla nån mysig julfilm och inte göra nått efter eftermiddagens roliga event på Arkaden.

Det va verkligen så roligt! Det va lättare andra föreläsningen än första då man alltid är mest nervös första gången:) eller hur?! Haha. Shit så varm man blir, små darrig på rösten & så Nervös att säga fel. Nån som känner igen sig?

Det va iaf sååå galet roligt och är så tacksam att jag fick möjligheten att göra detta ihop med arkaden. Jag stylade två bord med två olika typer av dukningar och pratade om tips kring hur man kan tänka för att bäst lyckas med sin dukning inför jul, nyår, glöggmys eller likande, nu när vi står inför en tid då vi verkligen samlas kring matbordet för att umgås.

Här ser ni en liten sneak peek på vad jag bjöd på. Vill ni att jag skriver ett blogginlägg baserat på det jag pratade om ikväll? Visar lite bilder & ger er mina tips? Let me know så ska jag isf knåpa ihop nått likande till er❣️

Tack alla ni som kom idag och som stöttade mig & Ellinor så himla underbara! Förövrigt, hur galet härlig är hon inte då?! Ellinor asså! Så galet glad att jag fick träffa henne & göra detta med henne måste jag säga! Galet grym & underbar tjej! Älskar att träffa så genuina & öppna människor!

Nä nu soffan.

Kram på er 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.