Susan Törnqvist

Hemmets hemlighet – Luftfukare & Aroma diffuser

Inlägget är i annonssamarbete med Livehome.se

Nu ska jag avslöja en liten hemlighet man inte får missa i jakten på att skapa sig det mysiga hemmet. Nämligen aroma diffusern, ja för inget är så viktigt i ett hem som doften. Den skapar en så otroligt stark känsla av hemma, hemtrevlighet, mys & värme. Något vi alla eftersträvar i våra hem. Dom flesta av oss kan säkert plocka fram ett starkt minne relaterad till en doft, eller? Kanske till och med minnas doften från ett hotell eller ett spa man besökt någon gång. Ja där finns oftast en väl uttänkt doft för att skapa det där lilla extra i oss alla. Harmoni & lugn. Nu kan vi ta extrakt samma känsla hem till oss! Hur härligt?!

Denna Armona diffuser från Livehome är faktiskt även en luftfuktare. Hur bra?! Den förhindrar alltså den torra luften inomhus och sprider samtidigt en underbar doft i hemmet. En luftfuktare är så bra för att ge oss en bra luft inne. Den motverkar besvär som torra ögon, torr hals och i vår familj med barn som får förkylnings astma är en luftfuktare vår räddare denna årstid då en bra luft inne kan vara avgörande för mina tjejer.

Förutom att sprida både god doft och bra luft i hemmet är desutom denna aroma diffuser även en lampa med vackert ljus, den lyser i 7 olika färger. Antingen låter du den själv skifta ljus eller så bestämmer du enkelt ditt favorit ljus. Den är ju även en fin dekoration i hemmet och betydligt mycket snyggare än vilken luftfuktare som helst på marknaden. Sånt är ändå extra viktigt för mig som inredare.

Eftersom aroma diffusern fylls med vatten och sen bara några droppar av din favorit doft så sprider den en behaglig doft utan att bli för stark. Jag tänker att jag ska fylla min med doften Christmas spice i jul för att verkligen få till det där lilla extra i julkänslan i år. Hur härlig?!

Med koden BLACK12 får nu just nu även 12% på denna aroma diffuser hos Livehome. Hur grymt?! Ni hittar den HÄR. Många underbara dofter till din aroma diffuser hittar ni självklart på Livehome.

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.