Susan Törnqvist

Drömsängen & mina favoriter

Inlägget är i annonssamarbete med Homeroom.se

Hej darlings,

Här ser ni lite av vår nya säng. Åh vilken säng! Alltså både jag och D blev helt kära, blown away över hur fantastiskt skön den är. Det är verkligen skillnad på säng och säng vill jag säga & denna drömsäng är verkligen beviset på det! Alltså här vill jag verkligen från botten av mitt hjärta rekommendera denna säng till er om ni är i behov av en ny. Det är verkligen bättre än varenda hotellsäng jag sovit i. Helt fantastisk & det säger jag inte för att detta inlägg skrivs i samarbete med Homeroom utan den här sängen är verkligen helt fantastisk!

Sängen kommer från Sängfabriken och heter Royal Velvet. En fantastisk kontinental säng där man själv väljer sin madrass för att passa just sin kropp & vikt. Sängarna finns i 9 olika färger i mjukaste sammet. Sängarna finns även i flera olika storlekar från 120-180cm. Vet ni?! Just nu så har Homeroom en sängkampanj där ni kan köpa denna magiska säng till hela 40% rabatt!! Asså kan ni förstå så bra?! 40% det är ju helt galet grymt! Varför inte unna er en ny säng i julklapp till er själva? Alla sängarna är redan nedsatta på hemsidan så ni behöver ingen kod för att utnyttja erbjudandet. Ni hittar alla Royal Velvet sängarna HÄR.

Visst är sängen även helt galet snygg?! Jag är verkligen kär! Lyxkänslan den gav i vårt sovrum! Åh älskar!! Blev så otroligt fint i sovrummet.


Vet ni nått mer?! Jag har även fått en annan grym kod exklusivt bara för er. Hur härligt?!

Med koden SUSAN20 får ni nämligen helt 20% på Homerooms övriga sortiment. Perfekt tillfälle att köpa fint hem till Jul & varför inte även passa på att shoppa lite fina julklappar?

Tänkte jag skulle visa er lite utan mina personliga favoriter från deras härliga sortiment.

Fia med knuff spel HÄR

Påslakan Barn HÄR

Spegel Susanna HÄR

Ljuskrona Rich

Matbord Espolla med marmorskiva HÄR

Soffa Wayoming HÄR

Sittpuff Mamut HÄR

Taklampa Gotland HÄR

Matta London creamvit HÄR


Happy shopping darlings!

Glöm inte alltså 20% på ett helt köp med koden Susan20. Koden gäller tom 31/12 & gäller max 1 gång /kund & enbart på ordinarie priser.

Kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.